Uğurlu, 13.Kitap Fuarı’nda piyano resitali verecek

Gündem 09.10.2023 - 21:21, Güncelleme: 09.10.2023 - 21:21
 

Uğurlu, 13.Kitap Fuarı’nda piyano resitali verecek

Piyanist ve besteci Tuluyhan Uğurlu, 13. Kocaeli Kitap Fuarı’nda Kocaelili sanatseverlerle buluşacak

  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 13. kez düzenlediği Kocaeli Kitap Fuarı, etkinlikler, imza günleri, söyleşi ve sahafları ile 7’den 70’e tüm kitap tutkunlarını kucaklamaya devam ediyor. Vatandaşlar gündüz kitap kokularının arasında gezerken akşam da farklı etkinliklerle günün yorgunluğunu atıyor. Bu bağlamda Büyükşehir’in düzenlediği Türkiye’nin en büyük Kitap Fuarı’nda piyanist ve besteci Tuluyhan Uğurlu konser verecek.   İLHAM VEREN ŞEHİRLER KONSERİ Uğurlu, Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı dolayısıyla hazırladığı “Güneş Ülke Anadolu” isimli eseriyle Anadolu’nun tarihini müzik ve görüntülerle anlatacak. Kocaeli’nden tüm yurda birlik ve beraberlik mesajları gönderecek olan Uğurlu’nun “İlham veren Şehirler” adlı konseri 09 Ekim Pazartesi günü (bu akşam) saat 20.00’de Kocaeli Kongre Merkezi Akçakoca Salonu’nda gerçekleşecek.  
Piyanist ve besteci Tuluyhan Uğurlu, 13. Kocaeli Kitap Fuarı’nda Kocaelili sanatseverlerle buluşacak

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 13. kez düzenlediği Kocaeli Kitap Fuarı, etkinlikler, imza günleri, söyleşi ve sahafları ile 7’den 70’e tüm kitap tutkunlarını kucaklamaya devam ediyor. Vatandaşlar gündüz kitap kokularının arasında gezerken akşam da farklı etkinliklerle günün yorgunluğunu atıyor. Bu bağlamda Büyükşehir’in düzenlediği Türkiye’nin en büyük Kitap Fuarı’nda piyanist ve besteci Tuluyhan Uğurlu konser verecek.

 

İLHAM VEREN ŞEHİRLER KONSERİ

Uğurlu, Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı dolayısıyla hazırladığı “Güneş Ülke Anadolu” isimli eseriyle Anadolu’nun tarihini müzik ve görüntülerle anlatacak. Kocaeli’nden tüm yurda birlik ve beraberlik mesajları gönderecek olan Uğurlu’nun “İlham veren Şehirler” adlı konseri 09 Ekim Pazartesi günü (bu akşam) saat 20.00’de Kocaeli Kongre Merkezi Akçakoca Salonu’nda gerçekleşecek.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.