‘Biz büyük bir aileyiz’

Spor 21.01.2015 - 09:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

‘Biz büyük bir aileyiz’

Gebzespor-Sultanorhanspor karşılaşmasında tribündeki bayan ve çocuk taraftarların çokluğu dikkatlerden kaçmazken, Gebzespor Basın Sözcüsü Bülent Turhan taraftarlara teşekkür etti.

 Gebzespor gerçeğinin yeniden ortaya çıkarak kentte yeni bir heyecan oluştuğunu kaydeden Turhan, Sultanorhanspor maçında maça aileleriyle birlikte gelen taraftarları görmenin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Sadece taraftarlar arasında değil, yöneticiler ve futbolcuların ailelerinin de bir bütünlük oluşturduğunun altını çizen Bülent Turhan, Gebze’nin ve Gebzesporlular’ın bu görüntüleri özlediğini söyledi. Gebzespor’un özellikle iç sahada oynayacağı karşılaşmalarda kadın ve çocuk taraftarların ilgisinin devam edeceğine inandığını söyleyen Turhan, ‘’Gebzespor’un çok büyük bir aile olduğunu Sultanorhanspor maçında gösterdik. Bundan sonraki maçlarımızda da aynı ilgi ve desteği bekliyoruz. Bizi desteklemeye gelen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz’’ dedi.   HABER: ÇAĞLAR AKAR
Gebzespor-Sultanorhanspor karşılaşmasında tribündeki bayan ve çocuk taraftarların çokluğu dikkatlerden kaçmazken, Gebzespor Basın Sözcüsü Bülent Turhan taraftarlara teşekkür etti.

 Gebzespor gerçeğinin yeniden ortaya çıkarak kentte yeni bir heyecan oluştuğunu kaydeden Turhan, Sultanorhanspor maçında maça aileleriyle birlikte gelen taraftarları görmenin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Sadece taraftarlar arasında değil, yöneticiler ve futbolcuların ailelerinin de bir bütünlük oluşturduğunun altını çizen Bülent Turhan, Gebze’nin ve Gebzesporlular’ın bu görüntüleri özlediğini söyledi. Gebzespor’un özellikle iç sahada oynayacağı karşılaşmalarda kadın ve çocuk taraftarların ilgisinin devam edeceğine inandığını söyleyen Turhan, ‘’Gebzespor’un çok büyük bir aile olduğunu Sultanorhanspor maçında gösterdik. Bundan sonraki maçlarımızda da aynı ilgi ve desteği bekliyoruz. Bizi desteklemeye gelen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz’’ dedi.

 

HABER: ÇAĞLAR AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.