‘Gerekirse Savaşacağız’

Spor 14.01.2015 - 10:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

‘Gerekirse Savaşacağız’

Darıca G.B’nin çiçeği burnunda Teknik Direktörü Özgür Vurur, ikinci yarıda var güçlerini ortaya koyarak mutlu sona ulaşacaklarına inandığını söyledi. Mücadelece gücü yüksek bir takım olduklarını kaydeden Vurur, ‘’Futbolcularımız her şeyin farkındalar. Saha içinde gerekirse savaşarak kazanacağız’’ dedi.

Ligin ikinci yarısının hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Darıca Gençlerbirliği’nde, teknik ekip ve futbolcular huzurlu bir ortamda, verimli bir kamp dönemi geçiriyorlar. Devre arasına lider girmenin moraliyle kampta bir hayli hırslı oldukları gözlemlenen sarı yeşilli futbolcular, Teknik Direktör Özgür Vurur’un da yüzünü güldürdü. Antalya kampında futbolcularına ağır yüklemeler yapan Vurur, ikinci yarıda sıkıntı yaşamamak adına ciddiyeti elden bırakmıyor. Çok zorlu 15 maça çıkacaklarının altını çizen Özgür Vurur, her maçı tek tek düşünerek emin adımlarla yollarına devam etmeleri gerektiğini söyledi. ‘TARAFTARLARIMIZ TAKIMLARINA GÜVENSİNLER’ Darıca Gençlerbirliği’nin çok karakterli futbolculardan kurulu bir takım olduğunun altını çizen Özgür Vurur, iyi bir aile ortamı oluşturmanın meyvalarını ilk yarıda aldıklarını, bunun devam edeceğinden kuşku duymadığını söyledi. Sadece kendi işlerine konsantre olduklarını kaydeden Vurur, Antalya kampının kendileri için çok önemli artılar kattığını söyledi. Ligin ikinci yarısında güçlü olan takımın ayakta kalacağını belirten Vurur, ‘’Antrenmanlarımızı bu yüzden tempolu ve yorucu bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Futbolcularımızın hiçbiri bu durumdan şikâyetçi değiller. Çünkü bunun meyvalarını kendileri alacaklar. Doğru işler yapmaya devam edeceğiz. Taraftarlarımız takımlarına güvensinler’’ dedi.   HABER: ÇAĞLAR AKAR
Darıca G.B’nin çiçeği burnunda Teknik Direktörü Özgür Vurur, ikinci yarıda var güçlerini ortaya koyarak mutlu sona ulaşacaklarına inandığını söyledi. Mücadelece gücü yüksek bir takım olduklarını kaydeden Vurur, ‘’Futbolcularımız her şeyin farkındalar. Saha içinde gerekirse savaşarak kazanacağız’’ dedi.

Ligin ikinci yarısının hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Darıca Gençlerbirliği’nde, teknik ekip ve futbolcular huzurlu bir ortamda, verimli bir kamp dönemi geçiriyorlar. Devre arasına lider girmenin moraliyle kampta bir hayli hırslı oldukları gözlemlenen sarı yeşilli futbolcular, Teknik Direktör Özgür Vurur’un da yüzünü güldürdü. Antalya kampında futbolcularına ağır yüklemeler yapan Vurur, ikinci yarıda sıkıntı yaşamamak adına ciddiyeti elden bırakmıyor. Çok zorlu 15 maça çıkacaklarının altını çizen Özgür Vurur, her maçı tek tek düşünerek emin adımlarla yollarına devam etmeleri gerektiğini söyledi.

‘TARAFTARLARIMIZ TAKIMLARINA GÜVENSİNLER’

Darıca Gençlerbirliği’nin çok karakterli futbolculardan kurulu bir takım olduğunun altını çizen Özgür Vurur, iyi bir aile ortamı oluşturmanın meyvalarını ilk yarıda aldıklarını, bunun devam edeceğinden kuşku duymadığını söyledi. Sadece kendi işlerine konsantre olduklarını kaydeden Vurur, Antalya kampının kendileri için çok önemli artılar kattığını söyledi. Ligin ikinci yarısında güçlü olan takımın ayakta kalacağını belirten Vurur, ‘’Antrenmanlarımızı bu yüzden tempolu ve yorucu bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Futbolcularımızın hiçbiri bu durumdan şikâyetçi değiller. Çünkü bunun meyvalarını kendileri alacaklar. Doğru işler yapmaya devam edeceğiz. Taraftarlarımız takımlarına güvensinler’’ dedi.

 

HABER: ÇAĞLAR AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.