‘İçiniz rahat olsun’

Spor 04.01.2015 - 15:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

‘İçiniz rahat olsun’

Gebzespor Basın Sözcüsü Bülent Turhan, mor beyazlı taraftarların yüreğine su serpecek açıklamalarda bulundu.

Gebzespor camiasının sevilen isimlerinden Bülent Turhan, Antalya kampını gazetemize değerlendirdi. Futbolcular için harika bir çalışma ortamı olduğunu söyleyen Turhan, beklentileri karşılayacak bir takım kurdukların belirtti. ‘Başarının yakalanması için her detay önemli diyen Turhan, yönetim kurulu olarak her şeyi en ince ayrıntısına kadar yaptıklarını söyledi. İşlerini şansa bırakmamak adına nokta transferler yaptıklarını kaydeden Bülent Turhan, Erol Kapusuz ve ekibini de unutmadı. Teknik heyetin takımı çok iyi çalıştırdığını savunan Turhan, ‘’Futbolcuların odalarına yorgun argın çıktığını görüyoruz. Bunun disiplinli ve yorucu çalışmaların meyvalarını alacağımızdan en ufak şüphem yok’’dedi. Gebzespor taraftarlarının içini rahat tutması gerektiğinin altını çizen Gebzespor Basın Sözcüsü Bülent Turhan, Sultanorhanspor maçıyla başlayacak olan galibiyet serisinin lig sonunda şampiyonlukla biteceğini söyleyerek iddialı açıklamalarda bulundu. ÇAĞLAR AKAR / ANTALYA
Gebzespor Basın Sözcüsü Bülent Turhan, mor beyazlı taraftarların yüreğine su serpecek açıklamalarda bulundu.

Gebzespor camiasının sevilen isimlerinden Bülent Turhan, Antalya kampını gazetemize değerlendirdi. Futbolcular için harika bir çalışma ortamı olduğunu söyleyen Turhan, beklentileri karşılayacak bir takım kurdukların belirtti. ‘Başarının yakalanması için her detay önemli diyen Turhan, yönetim kurulu olarak her şeyi en ince ayrıntısına kadar yaptıklarını söyledi. İşlerini şansa bırakmamak adına nokta transferler yaptıklarını kaydeden Bülent Turhan, Erol Kapusuz ve ekibini de unutmadı. Teknik heyetin takımı çok iyi çalıştırdığını savunan Turhan, ‘’Futbolcuların odalarına yorgun argın çıktığını görüyoruz. Bunun disiplinli ve yorucu çalışmaların meyvalarını alacağımızdan en ufak şüphem yok’’dedi. Gebzespor taraftarlarının içini rahat tutması gerektiğinin altını çizen Gebzespor Basın Sözcüsü Bülent Turhan, Sultanorhanspor maçıyla başlayacak olan galibiyet serisinin lig sonunda şampiyonlukla biteceğini söyleyerek iddialı açıklamalarda bulundu.

ÇAĞLAR AKAR / ANTALYA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.