19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

‘Kazanmalıyız’

Spor 16.01.2015 - 10:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

‘Kazanmalıyız’

Çayırovaspor Teknik Direktörü Ensar Acar, Pazar günü karşılaşacakları Leventspor maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Devre arası kampının verimli geçtiğinin altını çizen deneyimli teknik adam, ikinci yarıya iyi başlamanın önemine değindi. Özgüven adına ilk maçtan 3 puan çıkarmanın kendilerine çok şey katacağını söyleyen Acar, ‘’İç sahada oynayacağımız her maça 3 puan için çıkacağız. İyi bir takım oluşturduk. Futbolcularımız özverili ve istekliler. Antrenmanlardaki iyi performansımızın sahaya yansıyacağını umuyorum. Çayırovaspor’un kendisine yakışır bir mücadele ortaya koyacağından kimsenin şüphesi olmasın’’ dedi. Yeşil siyahlı temsilcimizin dün yapılan antrenmanından Ensar Acar’ın antrenmanı sık sık keserek futbolcularına uyarılarda bulunması dikkatlerden kaçmadı. Çayırovaspor, bugün taktik ağırlıklı bir antrenman gerçekleştirerek Leventspor maçının hazırlıklarını sürdürecek. HABER: ÇAĞLAR AKAR 
Çayırovaspor Teknik Direktörü Ensar Acar, Pazar günü karşılaşacakları Leventspor maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Devre arası kampının verimli geçtiğinin altını çizen deneyimli teknik adam, ikinci yarıya iyi başlamanın önemine değindi. Özgüven adına ilk maçtan 3 puan çıkarmanın kendilerine çok şey katacağını söyleyen Acar, ‘’İç sahada oynayacağımız her maça 3 puan için çıkacağız. İyi bir takım oluşturduk. Futbolcularımız özverili ve istekliler. Antrenmanlardaki iyi performansımızın sahaya yansıyacağını umuyorum. Çayırovaspor’un kendisine yakışır bir mücadele ortaya koyacağından kimsenin şüphesi olmasın’’ dedi. Yeşil siyahlı temsilcimizin dün yapılan antrenmanından Ensar Acar’ın antrenmanı sık sık keserek futbolcularına uyarılarda bulunması dikkatlerden kaçmadı. Çayırovaspor, bugün taktik ağırlıklı bir antrenman gerçekleştirerek Leventspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

HABER: ÇAĞLAR AKAR 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.