19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

16. Toplum Merkezi Gebze’de hizmete giriyor

Gebze 11.07.2019 - 09:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

16. Toplum Merkezi Gebze’de hizmete giriyor

Türkiye genelinde 14 ilde toplam 15 merkez ile faaliyet gösteren Türk Kızılay toplum merkezlerine Gebze’de bir yenisi ekleniyor.

Hem yerel nüfusa hem de çeşitli sebeplerle yerlerinden edilmiş ihtiyaç sahiplerine hizmet veren toplum merkezlerinin 16’ncısı, Qatar Charity’nin (Katar Hayır Kurumu) finansman desteği ile Kocaeli’nin Gebze ilçesinde faaliyetlerine başlıyor Türk Kızılay, Ocak 2015’ten bu yana ülkemizin farklı bölgelerinde kurduğu Toplum Merkezleri ile psikososyal destek, koruma ve geçim kaynağını geliştirme hizmetleri sağlıyor; yerel halk ve göçmen topluluklar arasındaki sosyal uyuma katkıda bulunmak için faaliyetler yürütüyor. Yaşlısından gencine, yetişkininden çocuğuna tüm yaş gruplarından yararlanıcılar için kapılarını açan Kızılay toplum merkezleri, yerel ihtiyaç sahiplerine ve evlerinden uzakta hayata tutunmaya çalışan savunmasız durumdaki insanlara umut oluyor. DESTEK KATAR’DAN GELDİ Devletimizin ilgili kurumlarının öncülüğünde, ulusal ve uluslararası pek çok paydaşın destekleri ve iş birliğinde Türk Kızılay toplum merkezlerinin hizmet ulaştırdığı coğrafya her geçen gün genişliyor. Sahada gerçekleştirilen ihtiyaç analizleri neticesinde Gebze’de de bir toplum merkezinin kurulması için harekete geçen Türk Kızılay’a bu merkez için finansman desteği Katar insani yardım kuruluşu Qatar Charity’den geldi. Şehir protokolü, Türk Kızılay yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin bir araya geleceği açılış; 12.07.2019 Cuma günü saat 09.30’da Sultanorhan Mah. İlyasbey Cad. No:28 41400 Gebze’de gerçekleşecek.
Türkiye genelinde 14 ilde toplam 15 merkez ile faaliyet gösteren Türk Kızılay toplum merkezlerine Gebze’de bir yenisi ekleniyor.

Hem yerel nüfusa hem de çeşitli sebeplerle yerlerinden edilmiş ihtiyaç sahiplerine hizmet veren toplum merkezlerinin 16’ncısı, Qatar Charity’nin (Katar Hayır Kurumu) finansman desteği ile Kocaeli’nin Gebze ilçesinde faaliyetlerine başlıyor Türk Kızılay, Ocak 2015’ten bu yana ülkemizin farklı bölgelerinde kurduğu Toplum Merkezleri ile psikososyal destek, koruma ve geçim kaynağını geliştirme hizmetleri sağlıyor; yerel halk ve göçmen topluluklar arasındaki sosyal uyuma katkıda bulunmak için faaliyetler yürütüyor. Yaşlısından gencine, yetişkininden çocuğuna tüm yaş gruplarından yararlanıcılar için kapılarını açan Kızılay toplum merkezleri, yerel ihtiyaç sahiplerine ve evlerinden uzakta hayata tutunmaya çalışan savunmasız durumdaki insanlara umut oluyor.

DESTEK KATAR’DAN GELDİ

Devletimizin ilgili kurumlarının öncülüğünde, ulusal ve uluslararası pek çok paydaşın destekleri ve iş birliğinde Türk Kızılay toplum merkezlerinin hizmet ulaştırdığı coğrafya her geçen gün genişliyor. Sahada gerçekleştirilen ihtiyaç analizleri neticesinde Gebze’de de bir toplum merkezinin kurulması için harekete geçen Türk Kızılay’a bu merkez için finansman desteği Katar insani yardım kuruluşu Qatar Charity’den geldi. Şehir protokolü, Türk Kızılay yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin bir araya geleceği açılış; 12.07.2019 Cuma günü saat 09.30’da Sultanorhan Mah. İlyasbey Cad. No:28 41400 Gebze’de gerçekleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.