2.5 milyar dolarlık dönüşüm hamlesi

22.02.2017 - 08:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

2.5 milyar dolarlık dönüşüm hamlesi

Kentsel dönüşüm projelerini odağına alarak İstanbul'un merkezi noktalarında projeler inşa etmek için yeni bir şirket kuruldu. Nef Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ile Sefer Altıoğlu'nun birlikte hayata geçirdiği 'Mint' markası, Büyükdere Caddesi ile Haliç-Cendere arasında kalan metro veya metrobüs gibi toplu taşıma akslarına yakın bölgelerde proje geliştirmeyi planlıyor. Ruhsat aldıkları 7 projeye toplamda 550 milyon liralık yatırım öngördüklerini belirten Mint Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, hedefledikleri bölgelerde yılda ortalama 750 civarında konut üretimi yapacaklarını söyledi. 15 yıl içerisinde 11 bin konutu dönüştürerek 2 milyar dolarlık bir iş hacmi oluşturmayı hedeflediklerini belirten Altıoğlu, "Mint'in dönüşüm yapacağı ilçeler 2. derece deprem bölgesinde. Sosyal sorumluluk projeleri ile semtin çehresini de değiştireceğiz" diye konuştu. DÜŞÜK AİDAT Mint Kağıthane'de yoğun bir talep gördüklerini söyleyen Altıoğlu, 2 ayda satışını, bir yılda ise inşaatını tamamladıklarını ifade etti. Altıoğlu, "Düşük aidatlı konutlar üretiyor ve fiyatlandırma yapıyoruz" dedi.

projelerini odağına alarak İstanbul'un merkezi noktalarında projeler inşa etmek için yeni bir şirket kuruldu. Nef Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ile Sefer Altıoğlu'nun birlikte hayata geçirdiği 'Mint' markası, Büyükdere Caddesi ile Haliç-Cendere arasında kalan metro veya metrobüs gibi toplu taşıma akslarına yakın bölgelerde proje geliştirmeyi planlıyor. Ruhsat aldıkları 7 projeye toplamda 550 milyon liralık yatırım öngördüklerini belirten Mint Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, hedefledikleri bölgelerde yılda ortalama 750 civarında konut üretimi yapacaklarını söyledi. 15 yıl içerisinde 11 bin konutu dönüştürerek 2 milyar dolarlık bir iş hacmi oluşturmayı hedeflediklerini belirten Altıoğlu, "Mint'in dönüşüm yapacağı ilçeler 2. derece deprem bölgesinde. Sosyal sorumluluk projeleri ile semtin çehresini de değiştireceğiz" diye konuştu.

DÜŞÜK AİDAT
Mint Kağıthane'de yoğun bir talep gördüklerini söyleyen Altıoğlu, 2 ayda satışını, bir yılda ise inşaatını tamamladıklarını ifade etti. Altıoğlu, "Düşük aidatlı konutlar üretiyor ve fiyatlandırma yapıyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.