2014 Yılında 1540 Kişi Tedavi Gördü

Dilovası 27.01.2015 - 14:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

2014 Yılında 1540 Kişi Tedavi Gördü

Dilovası Belediyesi ve Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı işbirliği ile 2014 yılı içinde ilçede yaşayan 1540 kişi tedavi gördü.

Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı ile yapılan protokolün önemine değinen Dilovası Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Abdullah Şanlı; "Dilovası Belediyesi ile Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı arasında yapılan protokol ile 2014 yılı içerisinde yaklaşık 1600 vatandaş ücretsiz muayene edilirken 233 vatandaş ücretsiz ameliyat edildi. Toplamında 2108 gün yatışın gerçekleştiği protokolde 23 bin tetkik yapıldı." dedi. Dilovası Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Abdullah Şanlı ayrıca engelli vatandaşlar içinde çalışmalarının olduğunu söyleyerek, şuan kadar da 250 çocuğumuzun sünnet işlemlerini gerçekleştirdik. Bölgenin en büyük ve kapsamlı hastanesi ile birlikte çalışmaktan gurur duyduklarını belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar;  “Dilovası halkı Anadolu Sağlık Merkezi ile ilgili memnuniyetlerini sürekli dile getirmektedir. Anadolu Eğitim ve Sosyal Vakfı ile Dilovası Belediyesi ortak çalışmanın bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada ilçeye sağladığı katkının devam edeceğini de belirtti.” dedi.  
Dilovası Belediyesi ve Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı işbirliği ile 2014 yılı içinde ilçede yaşayan 1540 kişi tedavi gördü.

Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı ile yapılan protokolün önemine değinen Dilovası Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Abdullah Şanlı; "Dilovası Belediyesi ile Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı arasında yapılan protokol ile 2014 yılı içerisinde yaklaşık 1600 vatandaş ücretsiz muayene edilirken 233 vatandaş ücretsiz ameliyat edildi. Toplamında 2108 gün yatışın gerçekleştiği protokolde 23 bin tetkik yapıldı." dedi.

Dilovası Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Abdullah Şanlı ayrıca engelli vatandaşlar içinde çalışmalarının olduğunu söyleyerek, şuan kadar da 250 çocuğumuzun sünnet işlemlerini gerçekleştirdik.

Bölgenin en büyük ve kapsamlı hastanesi ile birlikte çalışmaktan gurur duyduklarını belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar;  “Dilovası halkı Anadolu Sağlık Merkezi ile ilgili memnuniyetlerini sürekli dile getirmektedir. Anadolu Eğitim ve Sosyal Vakfı ile Dilovası Belediyesi ortak çalışmanın bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada ilçeye sağladığı katkının devam edeceğini de belirtti.” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.