Darıca’da da tatil başladı

Darıca 23.01.2015 - 15:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Darıca’da da tatil başladı

Öğrencilerin heyecanla beklediği 2014-2015 Eğitim Öğretim sezonunun yarıyıl tatili Darıca Halide Edip İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törenle başladı.

Yarıyıl kapanış programı Darıca Protokol’ünün katılımı ile Halide Edip İlk Öğretim Okulu’nda düzenlendi. Düzenlenen törende öğrenciler, öğretmenler ve protokol tatili başlatan son zili birlikte çaldılar. Öğrenciler ve öğretmenler karne dağıtımı sonrasında iki hafta sürecek olan  yarıyıl tatiline start verdiler. Öğretmenler ve öğrenciler 9 Şubat 2015 Pazartesi tekrar ders başı yapacak. Katılım yoğundu Halide Edip İ.Ö. Okulu’nda düzenlenen törende öğrenciler şiirler okudu, müzik dinletisinde ve folklor gösterileri sergilediler. Törene Darıca Kaymakam’ı Ömer Karaman, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Metin Söylemez, Darıca’da eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdüren okul müdürleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda veli ve vatandaşlar katıldı. Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmaları yapmak üzere kürsüye ilk çıkan isim İlçe Milli Eğitim müdürü İsmail Oğuz oldu. Oğuz konuşmasında, ‘’38 bin 63 öğrenci ve 1644 öğretmen ile yarıyıl tatiline bugünden itibaren başladık. 15 günlük dinlenmeden sonra sizinle tekrar okullarda buluşacağız.”dedi. Oğuz, öğretmenlere yönelik dönem boyunca öğrencilerin yanların da durmaları ve yardımlarını esirgememeleri gerektiğinin altını çizdi. Oğuz, ‘Bir insanın değeri not ile Ölçülmez’ Oğuz öğrencilere ise şöyle seslendi: ‘Bir insanın değerini, 3-5 rakam ile ölçmüyoruz. Alacağınız karneler sizin yıl boyunca verdiğiniz emeğin karşılığı, başarınız. Notlarınız ne olursa olsun hepiniz bizim için değerlisiniz ‘ sözlerine yer verdi.Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’un ardından konuşmasını yapmak için Darıca Kaymakamı Ömer Karaman geldi. Kaymakam Ömer Karaman, ‘Darıca da eğitim ve öğretim yılının ilk periyodu başarılı bir şekilde bitti. Dilerim 2. dönemde güzel bir şeklide geçer. Törene velilerin de katılması çok güzel. Muhtarların, velilerin, eğitimcilerin bir arada olması birlikteliğin olduğunun göstergesidir. Eğitim ve Öğretim yılında bu sene çok iddialıyız. Okul müdürü ile büyük hamleler içindeyiz. Eğitim Öğretim yılında büyük adımlar atacağız. Darıca Halkının da desteğini bekliyoruz. “dedi. Kaymakam Karaman, Eğitimde sadece 3 önemli etken olduğunun ve bunların veli, öğretmen, öğrenci olduğuna dikkat çekti. Kaymakam Karaman, “ Yeni Okullarımız açılacak”Kaymakam Karaman, ”İlçemizde yapımı tamamlanan okulların eğitim ve öğretime açılacak.Bu açılışlarda mutlaka velilerde bulunsun. Kendilerini davet ediyorum. Çocukların sadece eğitimi değil öğretimlerini de tamamlayabilmesi çok önemlidir. Öğretmenlerimiz, öğrencilere proje yapmayı da öretmelidir. Burada en büyük görev siz öğretmenlere düşüyor. Her öğretmenin kendi dalında ki projeleri hedefleyip Eğitim Öğretim yılında öğrencilere aktarmalıdır.”dedi. Yapılan konuşmaların ardından Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’ un öğrencilere karnelerini vermesi ile son buldu.
Öğrencilerin heyecanla beklediği 2014-2015 Eğitim Öğretim sezonunun yarıyıl tatili Darıca Halide Edip İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törenle başladı.

Yarıyıl kapanış programı Darıca Protokol’ünün katılımı ile Halide Edip İlk Öğretim Okulu’nda düzenlendi. Düzenlenen törende öğrenciler, öğretmenler ve protokol tatili başlatan son zili birlikte çaldılar. Öğrenciler ve öğretmenler karne dağıtımı sonrasında iki hafta sürecek olan  yarıyıl tatiline start verdiler. Öğretmenler ve öğrenciler 9 Şubat 2015 Pazartesi tekrar ders başı yapacak.

Katılım yoğundu

Halide Edip İ.Ö. Okulu’nda düzenlenen törende öğrenciler şiirler okudu, müzik dinletisinde ve folklor gösterileri sergilediler. Törene Darıca Kaymakam’ı Ömer Karaman, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Metin Söylemez, Darıca’da eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdüren okul müdürleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda veli ve vatandaşlar katıldı. Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmaları yapmak üzere kürsüye ilk çıkan isim İlçe Milli Eğitim müdürü İsmail Oğuz oldu. Oğuz konuşmasında, ‘’38 bin 63 öğrenci ve 1644 öğretmen ile yarıyıl tatiline bugünden itibaren başladık. 15 günlük dinlenmeden sonra sizinle tekrar okullarda buluşacağız.”dedi. Oğuz, öğretmenlere yönelik dönem boyunca öğrencilerin yanların da durmaları ve yardımlarını esirgememeleri gerektiğinin altını çizdi.

IMG_4617.JPG görüntüleniyor

Oğuz, ‘Bir insanın değeri not ile Ölçülmez’

Oğuz öğrencilere ise şöyle seslendi: ‘Bir insanın değerini, 3-5 rakam ile ölçmüyoruz. Alacağınız karneler sizin yıl boyunca verdiğiniz emeğin karşılığı, başarınız. Notlarınız ne olursa olsun hepiniz bizim için değerlisiniz ‘ sözlerine yer verdi.Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’un ardından konuşmasını yapmak için Darıca Kaymakamı Ömer Karaman geldi. Kaymakam Ömer Karaman, ‘Darıca da eğitim ve öğretim yılının ilk periyodu başarılı bir şekilde bitti. Dilerim 2. dönemde güzel bir şeklide geçer. Törene velilerin de katılması çok güzel. Muhtarların, velilerin, eğitimcilerin bir arada olması birlikteliğin olduğunun göstergesidir. Eğitim ve Öğretim yılında bu sene çok iddialıyız. Okul müdürü ile büyük hamleler içindeyiz. Eğitim Öğretim yılında büyük adımlar atacağız. Darıca Halkının da desteğini bekliyoruz. “dedi. Kaymakam Karaman, Eğitimde sadece 3 önemli etken olduğunun ve bunların veli, öğretmen, öğrenci olduğuna dikkat çekti. Kaymakam Karaman, “ Yeni Okullarımız açılacak”Kaymakam Karaman, ”İlçemizde yapımı tamamlanan okulların eğitim ve öğretime açılacak.Bu açılışlarda mutlaka velilerde bulunsun. Kendilerini davet ediyorum. Çocukların sadece eğitimi değil öğretimlerini de tamamlayabilmesi çok önemlidir. Öğretmenlerimiz, öğrencilere proje yapmayı da öretmelidir. Burada en büyük görev siz öğretmenlere düşüyor. Her öğretmenin kendi dalında ki projeleri hedefleyip Eğitim Öğretim yılında öğrencilere aktarmalıdır.”dedi. Yapılan konuşmaların ardından Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’ un öğrencilere karnelerini vermesi ile son buldu.

IMG_4554.JPG görüntüleniyor

IMG_4604.JPG görüntüleniyor

IMG_4561.JPG görüntüleniyor

IMG_4541.JPG görüntüleniyor

IMG_4539.JPG görüntüleniyor

IMG_4525.JPG görüntüleniyor

IMG_4518.JPG görüntüleniyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.