19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

7 Şubat için hazırlıklar sürüyor

Kocaeli 27.01.2015 - 11:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

7 Şubat için hazırlıklar sürüyor

AK Parti İl Teşkilatı, 7 Şubat'ta Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla gerçekleşecek olan il kongresi öncesinde kongre komisyonu toplantısında bir araya geldi.

AK Parti'de 7 Şubat'ta Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla gerçekleşecek olan 5.Olağan il kongresi öncesinde, il teşkilatı Antikkapı Restaurant'ta bir araya geldi. Düzenlenen kongre komisyon toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, il kadın kolları başkanı Oya Tuncel, il gençlik kolları başkanı Yusuf Akın, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve il yönetimi katıldı. Toplantının basına kapalı olan kısmında kongrenin detayları ve ilçelerin görev dağılımı da netleştirildi. AKP İl Kongresi 7 Şubat Cumartesi saat 14.00'te Şehit Polis Recep Topaloğlu Kapalı Spor Salonu'nda başlayacak. KATILIM ORANI ÖNEMLİ Kongre komisyonu toplantısında konuşan Civelek, haftasonu gençlik kolları kongrelerinin de tamamlanacağını ve partinin il kongresine odaklanacağını söyledi. Civelek, "En büyük işimiz, gelecek Başbakanımıza, il başkanımıza ve Kocaeli'ye yakışır bir kongre yapabilmektir. Dün sivil toplum örgütlerini dolaşarak kongre davetiyelerimizi de dağıtmaya başladık. Fidan dikmek konusunda Başbakanımızın hassasiyetini biliyoruz. 5 bin fidan davetiye olarak dağıtılacak, 5 bin tanesi de teşkilatımızdan olmak üzere fidanlarımızı dikeceğiz. Her ilçeye davetiyelerimizi de ilettik. 7 Şubat'taki kongrenin en önemli yanı da katılım oranıdır" diye konuştu. 'YARDIM HAZIRIZ' Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kendisinin çalışmalarda yardım hazır olduğunu dile getirdi. AK Parti Kocaeli teşkilatlarının ülkeye örnek olacak çalışmalara imza attığını ifade eden Karaosmanoğlu, "Kocaeli teşkilatları olarak başta il başkanımız kadın ve gençlik kolları, mahalle başkanları ve sandık kurulları çalışmalarıyla tüm Türkiye bizi konuşuyor. Bizim bir ölçümüz var ve bu ölçülere göre siyaset yapıyoruz. Ahlakı olmayan bir siyaset vahşi bir siyasettir. Kongre güzel bir resim vereceğimizi düşünüyorum.Biz hem haktan hem de halktan kopmadık. Kongrede bunu da göstereceğiz. Kocaeli halkı da bunu görecektir. 7 Haziran'daki seçimlerde bunu sevincini de yaşayacağımızı biliyorum. Bize ne düşüyorsa her zaman yapılması gerekeni yapmaya hazırız. Çok bereketli bir kongremiz olacağını ve bunun karşılığını seçimlerde alacağımıza inanıyorum" dedi.
AK Parti İl Teşkilatı, 7 Şubat'ta Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla gerçekleşecek olan il kongresi öncesinde kongre komisyonu toplantısında bir araya geldi.

AK Parti'de 7 Şubat'ta Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla gerçekleşecek olan 5.Olağan il kongresi öncesinde, il teşkilatı Antikkapı Restaurant'ta bir araya geldi. Düzenlenen kongre komisyon toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, il kadın kolları başkanı Oya Tuncel, il gençlik kolları başkanı Yusuf Akın, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve il yönetimi katıldı. Toplantının basına kapalı olan kısmında kongrenin detayları ve ilçelerin görev dağılımı da netleştirildi. AKP İl Kongresi 7 Şubat Cumartesi saat 14.00'te Şehit Polis Recep Topaloğlu Kapalı Spor Salonu'nda başlayacak.

KATILIM ORANI ÖNEMLİ

Kongre komisyonu toplantısında konuşan Civelek, haftasonu gençlik kolları kongrelerinin de tamamlanacağını ve partinin il kongresine odaklanacağını söyledi. Civelek, "En büyük işimiz, gelecek Başbakanımıza, il başkanımıza ve Kocaeli'ye yakışır bir kongre yapabilmektir. Dün sivil toplum örgütlerini dolaşarak kongre davetiyelerimizi de dağıtmaya başladık. Fidan dikmek konusunda Başbakanımızın hassasiyetini biliyoruz. 5 bin fidan davetiye olarak dağıtılacak, 5 bin tanesi de teşkilatımızdan olmak üzere fidanlarımızı dikeceğiz. Her ilçeye davetiyelerimizi de ilettik. 7 Şubat'taki kongrenin en önemli yanı da katılım oranıdır" diye konuştu.

'YARDIM HAZIRIZ'

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kendisinin çalışmalarda yardım hazır olduğunu dile getirdi. AK Parti Kocaeli teşkilatlarının ülkeye örnek olacak çalışmalara imza attığını ifade eden Karaosmanoğlu, "Kocaeli teşkilatları olarak başta il başkanımız kadın ve gençlik kolları, mahalle başkanları ve sandık kurulları çalışmalarıyla tüm Türkiye bizi konuşuyor. Bizim bir ölçümüz var ve bu ölçülere göre siyaset yapıyoruz. Ahlakı olmayan bir siyaset vahşi bir siyasettir. Kongre güzel bir resim vereceğimizi düşünüyorum.Biz hem haktan hem de halktan kopmadık. Kongrede bunu da göstereceğiz. Kocaeli halkı da bunu görecektir. 7 Haziran'daki seçimlerde bunu sevincini de yaşayacağımızı biliyorum. Bize ne düşüyorsa her zaman yapılması gerekeni yapmaya hazırız. Çok bereketli bir kongremiz olacağını ve bunun karşılığını seçimlerde alacağımıza inanıyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.