Kocalar, Demirciler’e malikane yaptı

Dilovası 28.01.2015 - 14:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Kocalar, Demirciler’e malikane yaptı

Bölgemizin sevilen saygın genç işadamların Haluk Koca, Demirciler Köyü’nde hizmete açtığı Güllüova Et Restoran, mimari yapısı, iç ve dış dizaynı, bahçe peyzajı, ocak başı ile sektöründe zirveye yükseldi.

Kafanızı dinleyebileceğiniz, huzur içinde, köyün orijinal havası içinde, dost sıcaklığında kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği yiyerek hoş sohbetler yapabileceğiniz bir ortam. İste ocakbaşında kendiniz pişirin kendiniz yiyin, isterseniz, nefis köy ürünleri ile kahvaltı keyfi yaşayın, şayet havayı güneşli bulduysanız piknik ortamında özenle dizayn edilmiş bahçe de yemek lezetinin doruklarına ulaşın. Neyi nasıl hayal ediyorsanız, hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir mekan. Sizler hoş sohbet eşliğinde yemeğinizi yerken çocuklarınız güven içinde çocuk parkında eğlensin. Bu hayalinize ulaşmak için Haluk Koca önce kendi hayalini gerçeğe dönüştürdü ve başta Gebzeliler olmak üzere çevre il ve ilçede yaşayan bir insanın hizmetine inanılmaz bir mekan sundu. Müşteriden ziyade , misafir anlayışı ile ağırlandığınız Güllüova Et restoran’da. her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Mimari yapısı ve dekorasyonuyla da dikkat çeken mekanda kendinizi farklı dünyalarda hissedeceksiniz. Bir kere gidip gördüğünüzde bağımlısı olabileceğiniz lezzetlerin yanı sıra kendinizi farklı hissedeceğiniz bir ortam için Güllüova misafiri olmak için beklemeyin. GÜLLÜOVA GİTTİĞİNİZE DEĞİCEK YER Mermerciler ve Makinacılar O.S.B Yolu Üzeri Demirciler Köyü’nde bulunan Güllüova Et Restoran, bölgedeki kuruluşlara paket servisi yaparak da hizmet veriyor. 728 10 20, 728 14 56, 728 14 79  nolu telefonlar nefis lezzetlerle tanışmanız için aramanızı bekliyor. Kalabalık yemekli toplantılarınızda da aradığınız en doğru adreslerin başında yer alan Güllüova Et Restoran’da soğuk kış günlerinde şömine başında içeceğiniz çay ve kahveler unutmayacağınız anılar arasında yer alacaktır.              
Bölgemizin sevilen saygın genç işadamların Haluk Koca, Demirciler Köyü’nde hizmete açtığı Güllüova Et Restoran, mimari yapısı, iç ve dış dizaynı, bahçe peyzajı, ocak başı ile sektöründe zirveye yükseldi.

Kafanızı dinleyebileceğiniz, huzur içinde, köyün orijinal havası içinde, dost sıcaklığında kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği yiyerek hoş sohbetler yapabileceğiniz bir ortam. İste ocakbaşında kendiniz pişirin kendiniz yiyin, isterseniz, nefis köy ürünleri ile kahvaltı keyfi yaşayın, şayet havayı güneşli bulduysanız piknik ortamında özenle dizayn edilmiş bahçe de yemek lezetinin doruklarına ulaşın. Neyi nasıl hayal ediyorsanız, hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir mekan. Sizler hoş sohbet eşliğinde yemeğinizi yerken çocuklarınız güven içinde çocuk parkında eğlensin. Bu hayalinize ulaşmak için Haluk Koca önce kendi hayalini gerçeğe dönüştürdü ve başta Gebzeliler olmak üzere çevre il ve ilçede yaşayan bir insanın hizmetine inanılmaz bir mekan sundu. Müşteriden ziyade , misafir anlayışı ile ağırlandığınız Güllüova Et restoran’da. her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Mimari yapısı ve dekorasyonuyla da dikkat çeken mekanda kendinizi farklı dünyalarda hissedeceksiniz. Bir kere gidip gördüğünüzde bağımlısı olabileceğiniz lezzetlerin yanı sıra kendinizi farklı hissedeceğiniz bir ortam için Güllüova misafiri olmak için beklemeyin.

GÜLLÜOVA GİTTİĞİNİZE DEĞİCEK YER

Mermerciler ve Makinacılar O.S.B Yolu Üzeri Demirciler Köyü’nde bulunan Güllüova Et Restoran, bölgedeki kuruluşlara paket servisi yaparak da hizmet veriyor. 728 10 20, 728 14 56, 728 14 79  nolu telefonlar nefis lezzetlerle tanışmanız için aramanızı bekliyor. Kalabalık yemekli toplantılarınızda da aradığınız en doğru adreslerin başında yer alan Güllüova Et Restoran’da soğuk kış günlerinde şömine başında içeceğiniz çay ve kahveler unutmayacağınız anılar arasında yer alacaktır.

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.