Sağdaki Ayrıntıya Dikkat

28.01.2015 - 15:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Sağdaki Ayrıntıya Dikkat

NE FİLMLERDİ ONLAR!

Türk sinemasının efsane yönetmenlerinden Ertem Eğilmez'in kurduğu Arzu Film, 1964 yılından bu yana Yeşilçam'a damgasını vurdu.  İlk dönemlerinde popüler aşk filmlerine imza atan Arzu Film, 1970'lerden itibaren de güldürü unsurları ağırlıklı aile filmleri ile ön plana çıktı. Hababam Sınıfı serisi başta olmak üzere birçok filmde Arzu Film imzası var. Bu efsane şirketin Intagram hesabı da sosyal medyanın arşivi gibi. Hesabı yönetenler, o döneme göndermeler yapan esprili notlar eşliğinde unutulmaz filmlerden fotoğraflar paylaşıyor. İşte Arzu Film arşivinden seçilen o unutulmaz fotoğraflar.
NE FİLMLERDİ ONLAR!

Türk sinemasının efsane yönetmenlerinden Ertem Eğilmez'in kurduğu Arzu Film, 1964 yılından bu yana Yeşilçam'a damgasını vurdu. 


İlk dönemlerinde popüler aşk filmlerine imza atan Arzu Film, 1970'lerden itibaren de güldürü unsurları ağırlıklı aile filmleri ile ön plana çıktı. Hababam Sınıfı serisi başta olmak üzere birçok filmde Arzu Film imzası var. 

Bu efsane şirketin Intagram hesabı da sosyal medyanın arşivi gibi. Hesabı yönetenler, o döneme göndermeler yapan esprili notlar eşliğinde unutulmaz filmlerden fotoğraflar paylaşıyor. 

İşte Arzu Film arşivinden seçilen o unutulmaz fotoğraflar.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.