2.Küme’de 7 takım kayıpsız

Spor 27.01.2020 - 18:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

2.Küme’de 7 takım kayıpsız

2. Amatör Küme’de biten haftanın ardından ortaya oldukça ilginç bir tablo çıktı. 7 grubun lideri de geride kalan haftalarda üçte üç yaptı. Büyük heyecana sahne olan 2.Küme’de bölge takımlarımızın yer aldığı F Grubu’nda Darıca Türkelispor’un kayıpsız gidişatı sürüyor. 2.Amatör Küme’de heyecan geride kalan haftada devam etti. Gruplarında zirvede yer alan 7 takım üçte üç yaparak büyük bir başarıya imza attı. Başiskele Birlikspor, Üçyoldoğuspor, İzmit Gençlerbirliği, Gölcük Asarköyspor, Acısu Belediyespor, Darıca Türkeli Gençlikspor, 41 Karadeniz Sportif takımları geride kalan haftalarda oynadıkları tüm maçları kazanarak gruplarında 9 puanla yoluna devam eden ekipler oldu. HEYECAN DEVAM EDECEK Gruplarda heyecan gelecek haftalarda oynanacak olan maçlarla devam edecek. Amatör Süper Lig ve 1.Amatör Küme’den ayrılan oyuncuların bir çoğu bu liglere transfer oldu ve dengeler bu sezon epey değişti. 2.Amatör Küme’de bu sezon grubu ilk sırada tamamlayan takımlar direk olarak bir üst lige yükselecekler. İkinci sırada yer alan takımlar ise Play-Off maçları oynayacaklar ve sonunda 1.Amatör Küme’ye bilet alacaklar.

2. Amatör Küme’de biten haftanın ardından ortaya oldukça ilginç bir tablo çıktı. 7 grubun lideri de geride kalan haftalarda üçte üç yaptı. Büyük heyecana sahne olan 2.Küme’de bölge takımlarımızın yer aldığı F Grubu’nda Darıca Türkelispor’un kayıpsız gidişatı sürüyor.

2.Amatör Küme’de heyecan geride kalan haftada devam etti. Gruplarında zirvede yer alan 7 takım üçte üç yaparak büyük bir başarıya imza attı. Başiskele Birlikspor, Üçyoldoğuspor, İzmit Gençlerbirliği, Gölcük Asarköyspor, Acısu Belediyespor, Darıca Türkeli Gençlikspor, 41 Karadeniz Sportif takımları geride kalan haftalarda oynadıkları tüm maçları kazanarak gruplarında 9 puanla yoluna devam eden ekipler oldu.

HEYECAN DEVAM EDECEK

Gruplarda heyecan gelecek haftalarda oynanacak olan maçlarla devam edecek. Amatör Süper Lig ve 1.Amatör Küme’den ayrılan oyuncuların bir çoğu bu liglere transfer oldu ve dengeler bu sezon epey değişti. 2.Amatör Küme’de bu sezon grubu ilk sırada tamamlayan takımlar direk olarak bir üst lige yükselecekler. İkinci sırada yer alan takımlar ise Play-Off maçları oynayacaklar ve sonunda 1.Amatör Küme’ye bilet alacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.