19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

3.LİG’E HOŞGELDİN GEBZESPOR

Spor 22.04.2018 - 19:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

3.LİG’E HOŞGELDİN GEBZESPOR

İnaç, hırs, istek, sevinç ve gözyaşları…Gebzespor, koca bir sezonun emeğini almak için çıktığı maçta Eskişehir’de Yeni Stadı’nda Altınova Belediyespor’u 90+3’te Oğuz Başaran’ın attığı golle 1-0 yenerek 3.Lig’e merhaba dedi. 10 bin taraftarı önünde Altınova’ya futbol dersi veren Özgür Vurur’un öğrencileri, şampiyonluğu sevinç gözyaşlarıyla kutladı.

Ve şampiyon Gebzespor…BAL 11.Grup’ta sezonu şampiyon bitiren Gebzespor, BAL 12.Grup şampiyonu Altınova Belediyespor ile Eskişehir’de karşılaştı. Muhteşem tezahüratlarıyla Eskişehir’i Gebze’ye çeviren taraftarı önünde maça çok iyi başlayan Menekşe, Yalova temsilcisinin kalesini abluka altına aldı. Oğuz ve Niko ile çok net fırsatları cömertçe harcayan Özgür Vurur’un öğrencileri, rakibine saha içinde adıma attırmadı. ALTINOVA’YA FUTBOL DERSİ VERDİK Dersine çok iyi çalışan ve sezonun en iyi futbolunu oynayan Gebzespor, maçın ikinci yarısında oyuna iyice ağırlığını koydu. Son vuruşlarda bir türlü istediği vuruşu yapamayan Gebzespor’da Bebbe, Yusuf ve Serdal adeta gol kaçırma yarışına girdi. Karşılaşmanın uzatma dakikalarına kalacağı düşünülen o anlarda sahneye Oğuz Başaran çıktı. Kamerunlu yıldız Bebbe’nin kafayla indirdiği topla buluşan tecrübeli oyuncu, şık plasesiyle topu filelerle buluşturarak, Gebzespor’u 3.Lig’e taşıyan golün müjdeleyicisi oldu. SEVİNÇ GÖZYAŞLARI 5 yıldır mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig’e veda ederek yeniden profesyonel liglere geri dönen Gebzespor’da maçın ardından sevinç gözyaşları vardı. Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk, Sportif Direktör Abbas Sır, Teknik Direktör Özgür Vurur ve ekibi gözyaşlarına hakim olamayarak haklı bir gurur ve mutluluk yaşadılar. Şampiyonlukta büyük emeği olan taraftarıyla kucaklaşarak 3.Lig sevincini doyasıya kutlayan Şampiyon Gebzespor, dün gece geç saatlerde Gebze’de krallar gibi karşılandı. 10 BİN MENEKŞE ESKİŞEHİR’DE Eskişehir Yeni Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Ak Parti Gebze ilçe Başkanı İrfan Ayar, CHP Gebze ilçe Başkanı Musa Yılmaz, Kocaeli il Spor Müdürü Muzaffer Cintimar, KASKF Başkanı Murat Aydın, Gebze Belediye başkan yardımcılarından Sadık Albayrak ile Engin Güzel, eski Gebzespor başkanlarından İlker Çakır ve Yavuz Unsur ile 10 bini aşkın mor beyazlı taraftar izledi.
İnaç, hırs, istek, sevinç ve gözyaşları…Gebzespor, koca bir sezonun emeğini almak için çıktığı maçta Eskişehir’de Yeni Stadı’nda Altınova Belediyespor’u 90+3’te Oğuz Başaran’ın attığı golle 1-0 yenerek 3.Lig’e merhaba dedi. 10 bin taraftarı önünde Altınova’ya futbol dersi veren Özgür Vurur’un öğrencileri, şampiyonluğu sevinç gözyaşlarıyla kutladı.

Ve şampiyon Gebzespor…BAL 11.Grup’ta sezonu şampiyon bitiren Gebzespor, BAL 12.Grup şampiyonu Altınova Belediyespor ile Eskişehir’de karşılaştı. Muhteşem tezahüratlarıyla Eskişehir’i Gebze’ye çeviren taraftarı önünde maça çok iyi başlayan Menekşe, Yalova temsilcisinin kalesini abluka altına aldı. Oğuz ve Niko ile çok net fırsatları cömertçe harcayan Özgür Vurur’un öğrencileri, rakibine saha içinde adıma attırmadı.

ALTINOVA’YA FUTBOL DERSİ VERDİK

Dersine çok iyi çalışan ve sezonun en iyi futbolunu oynayan Gebzespor, maçın ikinci yarısında oyuna iyice ağırlığını koydu. Son vuruşlarda bir türlü istediği vuruşu yapamayan Gebzespor’da Bebbe, Yusuf ve Serdal adeta gol kaçırma yarışına girdi. Karşılaşmanın uzatma dakikalarına kalacağı düşünülen o anlarda sahneye Oğuz Başaran çıktı. Kamerunlu yıldız Bebbe’nin kafayla indirdiği topla buluşan tecrübeli oyuncu, şık plasesiyle topu filelerle buluşturarak, Gebzespor’u 3.Lig’e taşıyan golün müjdeleyicisi oldu.

SEVİNÇ GÖZYAŞLARI

5 yıldır mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig’e veda ederek yeniden profesyonel liglere geri dönen Gebzespor’da maçın ardından sevinç gözyaşları vardı. Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk, Sportif Direktör Abbas Sır, Teknik Direktör Özgür Vurur ve ekibi gözyaşlarına hakim olamayarak haklı bir gurur ve mutluluk yaşadılar. Şampiyonlukta büyük emeği olan taraftarıyla kucaklaşarak 3.Lig sevincini doyasıya kutlayan Şampiyon Gebzespor, dün gece geç saatlerde Gebze’de krallar gibi karşılandı.

10 BİN MENEKŞE ESKİŞEHİR’DE

Eskişehir Yeni Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Ak Parti Gebze ilçe Başkanı İrfan Ayar, CHP Gebze ilçe Başkanı Musa Yılmaz, Kocaeli il Spor Müdürü Muzaffer Cintimar, KASKF Başkanı Murat Aydın, Gebze Belediye başkan yardımcılarından Sadık Albayrak ile Engin Güzel, eski Gebzespor başkanlarından İlker Çakır ve Yavuz Unsur ile 10 bini aşkın mor beyazlı taraftar izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.