4x4’lük Gebzespor 1-0

Spor 15.10.2017 - 23:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

4x4’lük Gebzespor 1-0

MOR MENEKŞELER, NİLÜFER’İ TEK GOLLE GEÇEREK SERİYİ 4 MAÇA ÇIKARDI

Sezona fırtına gibi giren Gebzespor’u Nilüfer Erdemlispor da durduramadı. Muhteşem seyircisini arkasını alan Mor Menekşeler, ilk kez ilk 11’de forma giyen sol bek oyuncusu Emre Özkurt’un 71.dakikada frikikten kaydettiği harika golüyle rakibini 1-0 devirerek 4’te 4 yaptı ve puanını 12’ye yükseltti. Katı savunma yapan ve 11 kişiyle topun arkasına geçen rakibi karşısında kilidi açmakta bir hayli zorlanan mor beyazlılar, Ercan ve Ufuk’la rakip kaleyi yoklarken aranan gol duran toptan geldi. EMRE’DEN USTA İŞİ GOL 71.dakikada ceza sahası dışında Serkan Esen’in düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen usta ayak Emre Özkurt, kalecinin kapattığı köşeye nefis bir vuruş yaparak Gebze tribünlerini sevince boğdu:1-0 Karşılaşmanın kalan dakikalarında konuk ekibin cılız baskısını iyi savuşturan Gebzespor, sahadan 1-0 galip ayrılarak 4.haftayı da kayıpsız kapatarak liderliğini sürdürdü.
MOR MENEKŞELER, NİLÜFER’İ TEK GOLLE GEÇEREK SERİYİ 4 MAÇA ÇIKARDI

Sezona fırtına gibi giren Gebzespor’u Nilüfer Erdemlispor da durduramadı. Muhteşem seyircisini arkasını alan Mor Menekşeler, ilk kez ilk 11’de forma giyen sol bek oyuncusu Emre Özkurt’un 71.dakikada frikikten kaydettiği harika golüyle rakibini 1-0 devirerek 4’te 4 yaptı ve puanını 12’ye yükseltti. Katı savunma yapan ve 11 kişiyle topun arkasına geçen rakibi karşısında kilidi açmakta bir hayli zorlanan mor beyazlılar, Ercan ve Ufuk’la rakip kaleyi yoklarken aranan gol duran toptan geldi.

EMRE’DEN USTA İŞİ GOL

71.dakikada ceza sahası dışında Serkan Esen’in düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen usta ayak Emre Özkurt, kalecinin kapattığı köşeye nefis bir vuruş yaparak Gebze tribünlerini sevince boğdu:1-0 Karşılaşmanın kalan dakikalarında konuk ekibin cılız baskısını iyi savuşturan Gebzespor, sahadan 1-0 galip ayrılarak 4.haftayı da kayıpsız kapatarak liderliğini sürdürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.