IŞIK’IN KIZININ DÜĞÜN YERİ DEĞİŞTİ

Kocaeli 25.08.2016 - 10:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

IŞIK’IN KIZININ DÜĞÜN YERİ DEĞİŞTİ

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile Nigar Hanım’ın kızı, Bilkent Üniversitesi mezunu Sema Işık ile İstanbullu Aliye-Faruk Hamutcu çiftinin Başbakanlık’ta görevli oğulları Fuat Hamutcu’nun 27 Ağustos Cumartesi akşamı yapılacak nikah töreninin yeri değişti. YOĞUNLUK VE GÜVENLİK Daha önce Antikkapı Restaurant’ta yapılacağı açıklanan, davetiyeleri de bu şekilde basılan nikah, Uluslararası Fuar Merkezi’ne alındı. Yer değişikliğinin yoğun katılım ve Ankara’dan devletin zirvesinden geleceklerin katılımı düşünülerek güvenlik nedeniyle yapıldığı öğrenildi.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile Nigar Hanım’ın kızı, Bilkent Üniversitesi mezunu Sema Işık ile İstanbullu Aliye-Faruk Hamutcu çiftinin Başbakanlık’ta görevli oğulları Fuat Hamutcu’nun 27 Ağustos Cumartesi akşamı yapılacak nikah töreninin yeri değişti.

YOĞUNLUK VE GÜVENLİK

Daha önce Antikkapı Restaurant’ta yapılacağı açıklanan, davetiyeleri de bu şekilde basılan nikah, Uluslararası Fuar Merkezi’ne alındı. Yer değişikliğinin yoğun katılım ve Ankara’dan devletin zirvesinden geleceklerin katılımı düşünülerek güvenlik nedeniyle yapıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.