Işık: Gücümüzü Milletten Alıyoruz

Kocaeli 18.06.2018 - 11:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Işık: Gücümüzü Milletten Alıyoruz

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, bayram boyunca sahada çalışarak hem vatandaşlarla bayramlaştı hem de 24 Haziran seçimleri öncesi ülkye yapılan ve yeni dönemde yapılması planlanan projeleri anlattı.

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, SKM programları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Programda vatandaşlara seslenen Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, AK Parti hükümeti olarak 16 yıldır Türkiye’yi 2023,2053 ve 2071 hedeflerine ulaştırmak için canla başla çalıştıklarını belirterek, “Halkımız da bizim başarımızı görmese, 16 yıldır biz sizlere hizmet ediyor olamazdık. AK Parti, gücünü milletten alan bir partidir. Kocaeli’nin köylerindeki gelişim, Türkiye’nin dört bir yanında var” dedi. KENETLENEREK AŞACAĞIZ  "İçeriden veya dışarıdan kardeşliğimize zarar vermeye yönelik tehditleri, ancak ve ancak birbirimizle kenetlenerek aşacağız” diyen Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, "Büyük badireler atlattık ama hep beraber olduk. ‘Yapamazlar’ dediler, yaptık. Başaramaz denilenleri başardık. Vesayetçilere ve darbecilere pabuç bırakmadık” ifadelerini kullandı. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, daha sonra Sevindikli ve Cuma Köyü’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, bayram boyunca sahada çalışarak hem vatandaşlarla bayramlaştı hem de 24 Haziran seçimleri öncesi ülkye yapılan ve yeni dönemde yapılması planlanan projeleri anlattı.

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, SKM programları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Programda vatandaşlara seslenen Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, AK Parti hükümeti olarak 16 yıldır Türkiye’yi 2023,2053 ve 2071 hedeflerine ulaştırmak için canla başla çalıştıklarını belirterek, “Halkımız da bizim başarımızı görmese, 16 yıldır biz sizlere hizmet ediyor olamazdık. AK Parti, gücünü milletten alan bir partidir. Kocaeli’nin köylerindeki gelişim, Türkiye’nin dört bir yanında var” dedi.

KENETLENEREK AŞACAĞIZ

 "İçeriden veya dışarıdan kardeşliğimize zarar vermeye yönelik tehditleri, ancak ve ancak birbirimizle kenetlenerek aşacağız” diyen Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, "Büyük badireler atlattık ama hep beraber olduk. ‘Yapamazlar’ dediler, yaptık. Başaramaz denilenleri başardık. Vesayetçilere ve darbecilere pabuç bırakmadık” ifadelerini kullandı. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, daha sonra Sevindikli ve Cuma Köyü’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.