19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Işık İntihar Etti

Kocaeli 22.09.2017 - 14:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Işık İntihar Etti

İzmit’te geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Cüneyt Işık, intihar ederek yaşamına son verdi. Edinilen bilgilere göre; Lever Fabrikası’nda çalışan ve çevresi tarafından oldukça sevilen Cüneyt Işık, fabrikanın Konya’ya taşınması sonrasında ilimizden taşındı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan eşi Hande Işık ile iki çocuğunu İzmit’te bırakan Cüneyt Işık, kendisi Konya’da tek başına yaşamaya başladı.    AİLESİ DE GİDECEKTİ  Eşinin Konya’ya tayini için işlemlerin bitmesini bekleyen aile, birbirlerine kavuşmayı bekliyordu. Ancak iki gün önce Cüneyt Işık, fabrikada çalışırken saat 22.00 sıralarında amirinden izin isteyerek eve gitti. Işık’tan 2 gün boyunca haber alamayan eşi de Konya’daki fabrikadaki çalışanlardan yardım istedi. Işık’ın evine polis ile birlikte girenler, onun cansız bedeni ile karşılaştı. Kendisini asarak yaşamına son veren Cüneyt Işık, bugün öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bursa’da toprağa verildi. Iışık'ın herhangi bir sorunun da olmadığı öğrenilirken, neden intihar ettiği ise bilinmiyor. 

İzmit’te geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Cüneyt Işık, intihar ederek yaşamına son verdi. Edinilen bilgilere göre; Lever Fabrikası’nda çalışan ve çevresi tarafından oldukça sevilen Cüneyt Işık, fabrikanın Konya’ya taşınması sonrasında ilimizden taşındı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan eşi Hande Işık ile iki çocuğunu İzmit’te bırakan Cüneyt Işık, kendisi Konya’da tek başına yaşamaya başladı. 

 

AİLESİ DE GİDECEKTİ 

Eşinin Konya’ya tayini için işlemlerin bitmesini bekleyen aile, birbirlerine kavuşmayı bekliyordu. Ancak iki gün önce Cüneyt Işık, fabrikada çalışırken saat 22.00 sıralarında amirinden izin isteyerek eve gitti. Işık’tan 2 gün boyunca haber alamayan eşi de Konya’daki fabrikadaki çalışanlardan yardım istedi. Işık’ın evine polis ile birlikte girenler, onun cansız bedeni ile karşılaştı. Kendisini asarak yaşamına son veren Cüneyt Işık, bugün öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bursa’da toprağa verildi. Iışık'ın herhangi bir sorunun da olmadığı öğrenilirken, neden intihar ettiği ise bilinmiyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.