Işık Memleketini unutmadı!

01.08.2017 - 14:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Işık Memleketini unutmadı!

Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, memleketi Gümüşhane’nin Şiran İlçesi'nde düzenlenen etkinlik, temel atma törenlerine katıldı.

Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, memleketi Gümüşhane’nin Şiran İlçesi'nde düzenlenen etkinlik, temel atma törenlerine katıldı. Işık, 8'inci Tomara Şelalesi Kültür ve Turizm Festivali'nin açılış törenin ardından Şiran Belediyesi Salonu'nda, muhtarlar, sivil topum kuruluşları ve köy derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelerek basına kapalı toplantı gerçekleştirdi. Daha sonra Kelkit İlçesi'ne geçen Işık, Belediye Başkanı Ünal Yılmaz'ın ilçedeki evini ziyaret ederek, geçen hafta vefat eden annesi Nazife Yılmaz için taziyede bulundu. HEMŞERİLERİYLE BULUŞTU Başbakan Yardımcısı Işık Köse İlçesi'ne giderek burada yöre sakinleriyle buluştu, sohbet etti. İlçe merkezinde bir kahvehanenin önünde kurulan masada vatandaşlarla birlikte oturan Işık, bölgenin ve Türkiye'nin daha da gelişmesini istediklerini söyledi. İlçede yapılaması planlan Salyazı Havaalanı'nın ihalesine başlanacağını duyuran Işık, Allah'a hamdolsun çok önemli yatırımlar yaptık, büyük adımlar attık. Bundan 5, 10 sene önce 'Salyazı Havaalanı yapılacak.? denseydi, 'buraya havaalanı mı yapılır' denirdi. Şimdi Sayın Başbakanımız, Yüksek Planlama Kurulu kararını imzaladı, yatırım programına da girdi. İnşallah yılbaşından önce de havaalanının ihalesi yapılacak bir aksilik olmazsa. Akıllı planlamayla sadece Köse'nin, Bayburt'un, Gümüşhane'nin kullanacağı değil, zaman zaman Erzincan'ın, Trabzon'un, hatta Erzurum'un bile kullanacağı havaalanı olur dedi. Konuşmasının ardından bir derneğin temsilcisi tarafından üzerinde, 'Kahramanım vatan sana minnettardır' şehit Ömer Halisdemir'in tablosunu hediye etti.  
Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, memleketi Gümüşhane’nin Şiran İlçesi'nde düzenlenen etkinlik, temel atma törenlerine katıldı.

Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, memleketi Gümüşhane’nin Şiran İlçesi'nde düzenlenen etkinlik, temel atma törenlerine katıldı. Işık, 8'inci Tomara Şelalesi Kültür ve Turizm Festivali'nin açılış törenin ardından Şiran Belediyesi Salonu'nda, muhtarlar, sivil topum kuruluşları ve köy derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelerek basına kapalı toplantı gerçekleştirdi. Daha sonra Kelkit İlçesi'ne geçen Işık, Belediye Başkanı Ünal Yılmaz'ın ilçedeki evini ziyaret ederek, geçen hafta vefat eden annesi Nazife Yılmaz için taziyede bulundu.

HEMŞERİLERİYLE BULUŞTU

Başbakan Yardımcısı Işık Köse İlçesi'ne giderek burada yöre sakinleriyle buluştu, sohbet etti. İlçe merkezinde bir kahvehanenin önünde kurulan masada vatandaşlarla birlikte oturan Işık, bölgenin ve Türkiye'nin daha da gelişmesini istediklerini söyledi. İlçede yapılaması planlan Salyazı Havaalanı'nın ihalesine başlanacağını duyuran Işık, Allah'a hamdolsun çok önemli yatırımlar yaptık, büyük adımlar attık. Bundan 5, 10 sene önce 'Salyazı Havaalanı yapılacak.? denseydi, 'buraya havaalanı mı yapılır' denirdi. Şimdi Sayın Başbakanımız, Yüksek Planlama Kurulu kararını imzaladı, yatırım programına da girdi. İnşallah yılbaşından önce de havaalanının ihalesi yapılacak bir aksilik olmazsa. Akıllı planlamayla sadece Köse'nin, Bayburt'un, Gümüşhane'nin kullanacağı değil, zaman zaman Erzincan'ın, Trabzon'un, hatta Erzurum'un bile kullanacağı havaalanı olur dedi. Konuşmasının ardından bir derneğin temsilcisi tarafından üzerinde, 'Kahramanım vatan sana minnettardır' şehit Ömer Halisdemir'in tablosunu hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.