19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ABBAS SIR’DAN ALİ DÜŞMEZ’E AÇIK MEKTUP…

Spor 30.11.2017 - 18:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ABBAS SIR’DAN ALİ DÜŞMEZ’E AÇIK MEKTUP…

Karasu İlçe Güvenlik Kurulu'nun Karasuspor maçı öncesinde Gebzespor taraftarına getirdiği deplasman yasağı ile ilgili Gebzespor Sportif Direktörü Abbas Sır önemli açıklamalarda bulunarak TFF Amatör Kurul Başkanı Ali Düşmez’e mesaj gönderdi.

Bölgesel Amatör Lig’teki seyirci ortalamaları baz alındığında hayal kırıklığı yaratan bir tablo ile karşı karşıya kaldıklarını söyleyen Sır, seyir oyunu olan futbola bu tarz yasaklar getirildiğinde insanların seyirden mahrum bırakıldığını ve bu durumdan sadece kulüplerin değil Türk futbolunun zarar gördüğünü savundu. Gebzespor’un ve taraftarlarının Türk futboluna önemli kazançlar getirdiğine dikkat çeken Sır, ‘’Gebzespor olarak boy gösterdiğimiz deplasmanlarda bir çok takımın taraftarlarının yok denecek kadar az olması, futbol otoritelerinin malumudur. Gebzespor, taraftarlarıyla gittiği her deplasmana renk getirmiş, bir seyir oyunu olan futbolumuza önemli kazançlar sağlamıştır. Geride kalan 6 deplasman maçımızın 4’üne deplasman yasağı getirilmesi, yalnızca kulübümüze ve taraftarımıza karşı alınan bir karar değil, futbolumuza, futbolcumuza, gelecek vaad eden genç futbolcularımıza ve hatta kadın ve çocuk taraftarlarımıza karşı ‘’Siz olmasanız da olur’’ mesajı vermektir. Gebzespor gibi Türk futboluna her daim renk katan önemli bir camiaya karşı; TFF Amatör Kurul Başkanı Ali Düşmez ve yönetiminin daha duyarlı ve hassas davranması, hak etmediğimiz kararlardan uzak durulması, bizi ziyadesiyle memnun edecektir. Ali Düşmez gibi amatör futbolun tüm sorunlarının en ince ayrıntısına kadar bilen önemli bir spor adamının gereğini yapacağından şüphemiz yoktur’’dedi.
Karasu İlçe Güvenlik Kurulu'nun Karasuspor maçı öncesinde Gebzespor taraftarına getirdiği deplasman yasağı ile ilgili Gebzespor Sportif Direktörü Abbas Sır önemli açıklamalarda bulunarak TFF Amatör Kurul Başkanı Ali Düşmez’e mesaj gönderdi.

Bölgesel Amatör Lig’teki seyirci ortalamaları baz alındığında hayal kırıklığı yaratan bir tablo ile karşı karşıya kaldıklarını söyleyen Sır, seyir oyunu olan futbola bu tarz yasaklar getirildiğinde insanların seyirden mahrum bırakıldığını ve bu durumdan sadece kulüplerin değil Türk futbolunun zarar gördüğünü savundu.

Gebzespor’un ve taraftarlarının Türk futboluna önemli kazançlar getirdiğine dikkat çeken Sır, ‘’Gebzespor olarak boy gösterdiğimiz deplasmanlarda bir çok takımın taraftarlarının yok denecek kadar az olması, futbol otoritelerinin malumudur. Gebzespor, taraftarlarıyla gittiği her deplasmana renk getirmiş, bir seyir oyunu olan futbolumuza önemli kazançlar sağlamıştır. Geride kalan 6 deplasman maçımızın 4’üne deplasman yasağı getirilmesi, yalnızca kulübümüze ve taraftarımıza karşı alınan bir karar değil, futbolumuza, futbolcumuza, gelecek vaad eden genç futbolcularımıza ve hatta kadın ve çocuk taraftarlarımıza karşı ‘’Siz olmasanız da olur’’ mesajı vermektir. Gebzespor gibi Türk futboluna her daim renk katan önemli bir camiaya karşı;

TFF Amatör Kurul Başkanı Ali Düşmez ve yönetiminin daha duyarlı ve hassas davranması, hak etmediğimiz kararlardan uzak durulması, bizi ziyadesiyle memnun edecektir. Ali Düşmez gibi amatör futbolun tüm sorunlarının en ince ayrıntısına kadar bilen önemli bir spor adamının gereğini yapacağından şüphemiz yoktur’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.