Abbas Sır Neden Çok Üzgün?

Gebze 08.04.2018 - 21:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Abbas Sır Neden Çok Üzgün?

Gebzespor Sportif Direktörü Abbas Sır takımının şampiyon olduğu hatta doğum günü olduğu bir günde neden çok üzüldü?

Sır sosyal medya kişisel sayfasından yaptığı paylaşımda üzüntüsünü dile getirdi. İşte Sır'ı üzen neden ile ilgili paylaşımı MUTLULUĞUM KADAR ÜZÜNTÜM DE BÜYÜK... Aşırı yoğunluktan kaynaklanan bazı insanlarımızın kalpleri kırıldı. Kalbi kırılan bütün insanlardan Gebzespor ve Gebze'deki spor camiası adına özür diliyorum. ANCAK öyle birşey var ki özürle falan telafisi olamaz. Bu sezon takımımızın idmanını ziyaret eden ikramda bulunan Gebze Belediyesi'nin bayan meclis üyesi Sayın Dilek Tan'a yapılan beni ve spor camiasını derinden üzen kabul edemeyeceğimiz bu davranışı hiddetle ve şiddetle kınıyorum. Allah nasip ederse 22 Nisan'da oynayacağımız Final Maçına Sayın Dilek Tan'ı onur konuğumuz olarak şimdiden davet ediyorum.
Gebzespor Sportif Direktörü Abbas Sır takımının şampiyon olduğu hatta doğum günü olduğu bir günde neden çok üzüldü?

Sır sosyal medya kişisel sayfasından yaptığı paylaşımda üzüntüsünü dile getirdi. İşte Sır'ı üzen neden ile ilgili paylaşımı

MUTLULUĞUM KADAR ÜZÜNTÜM DE BÜYÜK...

Aşırı yoğunluktan kaynaklanan bazı insanlarımızın kalpleri kırıldı. Kalbi kırılan bütün insanlardan Gebzespor ve Gebze'deki spor camiası adına özür diliyorum. ANCAK öyle birşey var ki özürle falan telafisi olamaz. Bu sezon takımımızın idmanını ziyaret eden ikramda bulunan Gebze Belediyesi'nin bayan meclis üyesi Sayın Dilek Tan'a yapılan beni ve spor camiasını derinden üzen kabul edemeyeceğimiz bu davranışı hiddetle ve şiddetle kınıyorum. Allah nasip ederse 22 Nisan'da oynayacağımız Final Maçına Sayın Dilek Tan'ı onur konuğumuz olarak şimdiden davet ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.