19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Abdi İpekçi’de Aydın tekrar aday

Darıca 08.11.2018 - 13:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Abdi İpekçi’de Aydın tekrar aday

2012 yılında hayata veda eden Ömer Ergin sonrasında ikinci aza olarak Abdi İpekçi Muhtarlığı görevine gelen o dönemden bu döneme başarılı bir çalışma performansı ile bu görevini yürüten İsmail Aydın, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde tekrar mahallesinden aday olduğunu açıkladı. Mahalle halkı tarafından sevilen ve takdir edilen İsmail Aydın, “Güleryüzlü bir şekilde insanlarımızı karşılamaya devam etmek, hak için hukuk için adalet için mahalleme hizmet etmek adına muhtarlık görevine devam etmek istiyorum. Görevime devam etmek üzere gerçekleşecek olan yerel seçimde aday olduğumu başta mahalle halkımız olmak üzere tüm kamuoyu ile paylaşırım.” dedi.  Su, doğalgaz, atık noktasında en ciddi hizmetlerin mahallede uygulanmasında kurumlarla önemli ilişkiler kuran, belediyenin alt ve üst yapı çalışmalarında başarılı bir köprü vazifesi oluşturan İsmail Aydın, “Bugüne kadar mahallem adına katkı yapan tüm kurumlara, belediyede görev yapan birimlere teşekkür ederim. Mahallem adına hiçbir talebimiz geri çevrildi. Şayet tekrar seçilir muhtarlık görevime devam edersem bu ilişkilerin mahalleme hizmet olarak yansıması yolunda çalışmalarımı sürdürmek isterim.” dedi. Haber: Adnan Ayvaz

2012 yılında hayata veda eden Ömer Ergin sonrasında ikinci aza olarak Abdi İpekçi Muhtarlığı görevine gelen o dönemden bu döneme başarılı bir çalışma performansı ile bu görevini yürüten İsmail Aydın, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde tekrar mahallesinden aday olduğunu açıkladı. Mahalle halkı tarafından sevilen ve takdir edilen İsmail Aydın, “Güleryüzlü bir şekilde insanlarımızı karşılamaya devam etmek, hak için hukuk için adalet için mahalleme hizmet etmek adına muhtarlık görevine devam etmek istiyorum. Görevime devam etmek üzere gerçekleşecek olan yerel seçimde aday olduğumu başta mahalle halkımız olmak üzere tüm kamuoyu ile paylaşırım.” dedi.  Su, doğalgaz, atık noktasında en ciddi hizmetlerin mahallede uygulanmasında kurumlarla önemli ilişkiler kuran, belediyenin alt ve üst yapı çalışmalarında başarılı bir köprü vazifesi oluşturan İsmail Aydın, “Bugüne kadar mahallem adına katkı yapan tüm kurumlara, belediyede görev yapan birimlere teşekkür ederim. Mahallem adına hiçbir talebimiz geri çevrildi. Şayet tekrar seçilir muhtarlık görevime devam edersem bu ilişkilerin mahalleme hizmet olarak yansıması yolunda çalışmalarımı sürdürmek isterim.” dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.