19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Abdullah Gül yapıyorsa sizin yapmanız normaldir!

Çayırova 05.09.2019 - 08:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Abdullah Gül yapıyorsa sizin yapmanız normaldir!

Ali Babacan ve Abdullah Gül'ün kuracağı yeni parti için siyasi kulislerde siyaset arenasında görmeye alışkın olduğumuz isimler Gebze Antik Cafe'de bir araya geldi. Kocaeli'nden Nihat Ergün'ün başı çektiği toplantıya Gebze'den Eyüp Ayar, Engin Güzel, Köksal Tatoğlu, Gökhan Altıntaş, Ergün Kahraman, Fikret Yılmazel, Resul Tat, Yetiş Akpınar, Atilla Karakaş. Çayırova'dan, Ziyaettin Akbaş, Servet Günay. Dilovası'ndan, Necati Temiz ve Darıca'dan Ali Çetin, Olcay Ulus. İzmit'ten Nevzat Doğan gibi isimler ve bunlara yakın yaklaşık 20'ye yakın kişi bir araya geldi. ORTAK NOKTALARI AK PARTİ VE HİÇBİR GÖREVLERİNİN OLMAMASI Toplantıya katılan isimlerin tamamının, zamanında AK Parti'de görev yapmış ve son zamanlarda hiçbir görev verilmeyen isimlerden oluşuyor olması dikkat çekici. Toplantı sonrası deşifre olan ekibin muhtemelen AK Parti'den istifa etmesi de olasılıklar arasında. Ayrıntılara ulaştıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.  

Ali Babacan ve Abdullah Gül'ün kuracağı yeni parti için siyasi kulislerde siyaset arenasında görmeye alışkın olduğumuz isimler Gebze Antik Cafe'de bir araya geldi.

Kocaeli'nden Nihat Ergün'ün başı çektiği toplantıya Gebze'den Eyüp Ayar, Engin Güzel, Köksal Tatoğlu, Gökhan Altıntaş, Ergün Kahraman, Fikret Yılmazel, Resul Tat, Yetiş Akpınar, Atilla Karakaş. Çayırova'dan, Ziyaettin Akbaş, Servet Günay. Dilovası'ndan, Necati Temiz ve Darıca'dan Ali Çetin, Olcay Ulus. İzmit'ten Nevzat Doğan gibi isimler ve bunlara yakın yaklaşık 20'ye yakın kişi bir araya geldi.

ORTAK NOKTALARI AK PARTİ VE HİÇBİR GÖREVLERİNİN OLMAMASI

Toplantıya katılan isimlerin tamamının, zamanında AK Parti'de görev yapmış ve son zamanlarda hiçbir görev verilmeyen isimlerden oluşuyor olması dikkat çekici. Toplantı sonrası deşifre olan ekibin muhtemelen AK Parti'den istifa etmesi de olasılıklar arasında. Ayrıntılara ulaştıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.