Abdullahoğlu Menekşe’yle anlaştı

Spor 15.05.2020 - 14:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Abdullahoğlu Menekşe’yle anlaştı

Birlik, beraberlik ve menekşe ruhunu yaşatma hedefi ile yola çıkılarak kurulan 1955 Menekşe Masters kulübü, bölgemizin sevilen ve saygı duyulan ve Gebzespor formasını giymiş bir isim olan Recep Abdullahoğlu ile anlaşmaya vardı. Camianın sevdiği bir isim olan Recep Abdullahoğlu ile anlaşmış olmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirten 1955 Menekşe Masters kurucuları şu ifadelere yer verdi. ABDULLAHOĞLU ÖNCÜLÜK EDECEK “Yıllarını futbola vermiş, bölgemizin lokomotifi, kentimizin adını taşıyan Gebzespor’umuzun arması olan menekşe çatısı altında güzel dostluklarımızı pekiştirmek için yola çıktığımız bu yolda bize abimiz Recep Abdullahoğlu öncülük edecek. Bilgi ve birikiminin yanı sıra Recep Abdullahoğlu hocamız bize abilik yapacaktır. Bizleri kırmayarak oluşumumuza hocamız olarak katkı sunan Recep Abdullahoğlu’na çok teşekkür ediyoruz. 1955 Menekşe Masters kulübü olarak önümüzdeki süreçte dernekleşerek, bölge sporumuza, bölgemizdeki gençlerimize abileri olarak, bu kentte yaşayan birer birey olarak nasıl katkı sunarız üzerine de ciddi çalışmalar yapacağımızı da belirtmek isteriz” denildi.  

Birlik, beraberlik ve menekşe ruhunu yaşatma hedefi ile yola çıkılarak kurulan 1955 Menekşe Masters kulübü, bölgemizin sevilen ve saygı duyulan ve Gebzespor formasını giymiş bir isim olan Recep Abdullahoğlu ile anlaşmaya vardı. Camianın sevdiği bir isim olan Recep Abdullahoğlu ile anlaşmış olmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirten 1955 Menekşe Masters kurucuları şu ifadelere yer verdi.

ABDULLAHOĞLU ÖNCÜLÜK EDECEK

“Yıllarını futbola vermiş, bölgemizin lokomotifi, kentimizin adını taşıyan Gebzespor’umuzun arması olan menekşe çatısı altında güzel dostluklarımızı pekiştirmek için yola çıktığımız bu yolda bize abimiz Recep Abdullahoğlu öncülük edecek. Bilgi ve birikiminin yanı sıra Recep Abdullahoğlu hocamız bize abilik yapacaktır. Bizleri kırmayarak oluşumumuza hocamız olarak katkı sunan Recep Abdullahoğlu’na çok teşekkür ediyoruz. 1955 Menekşe Masters kulübü olarak önümüzdeki süreçte dernekleşerek, bölge sporumuza, bölgemizdeki gençlerimize abileri olarak, bu kentte yaşayan birer birey olarak nasıl katkı sunarız üzerine de ciddi çalışmalar yapacağımızı da belirtmek isteriz” denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.