Abiler kardeşlerini 3’ledi

Spor 26.11.2015 - 16:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Abiler kardeşlerini 3’ledi

Çorum Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdüren Darıca G.B, bugün U-19 takımıyla bir hazırlık maçı oynadı. Yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkan A Takım, U-19’ları Harun, Miraç ve Lokman’ın golleriyle 3-0 mağlup etti.

Pazar günü sahasında Çorum Belediyespor’u konuk edecek olan Darıca G.B bu mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor. Kritik maç öncesinde as takım ağırlıklı futbolcular ayrı bir idman yaparken, yedek ağırlıklı takım, U-19’larla bir hazırlık karşılaşması oynadı. Kulüp tesislerinde saat 13:00’da başlayan maç 35’er dakikadan 2 devre halinde oynandı. Hem yedek futbolcularının son durumunu görmeyi, hem de alt yapıdaki bazı futbolcuları izlemek için bir hazırlık maçı organize eden Teknik Direktör Ramazan Silin, karşılaşmayı kenardan takip etti. Kıran kırana oynanan maçta A takım, U-19 takımını Miraç, Harun ve Lokman’ın golleriyle 3-0 mağlup etti. ATİLLA VE FERHAT YENİDEN İLK 11’E Mİ? Çorum Belediyespor maçının son çalışmasını yarın gerçekleştirecek olan sarı yeşillilerde devreyi kapatan Hüseyin’in yerine sol bekte yine Sadi görev yapacak. Kastamonuspor maçında 4 gol yiyen takımdan 1-2 oyuncuyu yedeğe çekmeyi düşünen Teknik Direktör Ramazan Silin, stoperde Gökhan’ın yerine Ferhat’ı, kalede ise Kemal’in yerine Atilla’yı yeniden ilk 11’e monte etmeyi düşünüyor. Son kararını yarın verecek olan Silin, Çorum maçından mutlaka galip ayrılmaları gerektiğini vurgulayarak devreye kadar en az 5 puan toplamaları gerektiğini söyledi.
Çorum Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdüren Darıca G.B, bugün U-19 takımıyla bir hazırlık maçı oynadı. Yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkan A Takım, U-19’ları Harun, Miraç ve Lokman’ın golleriyle 3-0 mağlup etti.

Pazar günü sahasında Çorum Belediyespor’u konuk edecek olan Darıca G.B bu mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor. Kritik maç öncesinde as takım ağırlıklı futbolcular ayrı bir idman yaparken, yedek ağırlıklı takım, U-19’larla bir hazırlık karşılaşması oynadı. Kulüp tesislerinde saat 13:00’da başlayan maç 35’er dakikadan 2 devre halinde oynandı. Hem yedek futbolcularının son durumunu görmeyi, hem de alt yapıdaki bazı futbolcuları izlemek için bir hazırlık maçı organize eden Teknik Direktör Ramazan Silin, karşılaşmayı kenardan takip etti. Kıran kırana oynanan maçta A takım, U-19 takımını Miraç, Harun ve Lokman’ın golleriyle 3-0 mağlup etti.

ATİLLA VE FERHAT YENİDEN İLK 11’E Mİ?

Çorum Belediyespor maçının son çalışmasını yarın gerçekleştirecek olan sarı yeşillilerde devreyi kapatan Hüseyin’in yerine sol bekte yine Sadi görev yapacak. Kastamonuspor maçında 4 gol yiyen takımdan 1-2 oyuncuyu yedeğe çekmeyi düşünen Teknik Direktör Ramazan Silin, stoperde Gökhan’ın yerine Ferhat’ı, kalede ise Kemal’in yerine Atilla’yı yeniden ilk 11’e monte etmeyi düşünüyor. Son kararını yarın verecek olan Silin, Çorum maçından mutlaka galip ayrılmaları gerektiğini vurgulayarak devreye kadar en az 5 puan toplamaları gerektiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.