GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Açık hava konserlerini Gebze Bölgesi de istiyor!

Gebze 07.07.2020 - 09:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Açık hava konserlerini Gebze Bölgesi de istiyor!

Büyükşehir tarafından Sekapark’ta düzenlenen konserde sahne alan Kocaeli Popüler Müzik Topluluğu’nu dinlemeye gelen vatandaşlar, keyifli zaman geçirdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sekapark’ta düzenlenen konserde sahne alan Kocaeli Popüler Müzik Topluluğu, beğeniyle dinlendi. Sekapark uçurtma tepesinde sosyal mesafe kurallarına ve maske kullanımına uyularak düzenlenen açık hava yaz konserinde Kocaelililer, keyifli zaman geçirdi. Sekapark uçurtma tepesinde çimlerin üzerine oturarak denize nazır konser dinleyen katılımcılar keyifli bir akşam yaşadı. TÜM İLÇELERDE KONSERLER DEVAM EDECEK Koronavirüs (Covid-19) pandemisi sonrası ‘Yeni Normal Süreçle’ birlikte Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm ilçelerde konser etkinlikleri düzenlenecek. Sosyal mesafe kuralları ve maske kullanımının zorunlu olacağı yaz konserleri, Kocaeli Popüler Müzik Topluluğu tarafından verilecek. Kocaeli Popüler Müzik Topluluğu, 07 Temmuz Salı 19.00’da Gölcük Anıtpark’ta, 11 Temmuz Cumartesi 19.00’da Derince Harikalar Sahili’nde konser verecek. Sosyal mesafe kurallarına göre izleyicilerin yer alacağı konserlerde, Kocaeliler yaz akşamlarını müzik dinleyerek, eğlenerek geçirebilecek. KOCAELİ POPÜLER MÜZİK TOPLULUĞU Pop, halk müziği, sanat müziği, rock ve caz gibi farklı müzik dallarından repertuvarlarıyla sahne alan Kocaeli Popüler Müzik Topluluğu’nun şefliğini Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı mezunu olan müzisyen Nazmi Taşdı yapıyor. Şef yardımcılığını Polat Akbulut’un üstlendiği topluluğunun kurucusu ise Necati Taşdelenoğlu. Bateri, basgitar, elektro ve klasik gitar, saksafon, keman, perküsyon, klarnet ve tef enstrümanları çalan müzisyenlerden oluşan Kocaeli Popüler Müzik Topluluğu’nun solistleri ise Ayşegül Özer İnanç, Ayşe Çimen Ot, Eda Acar ve Mustafa Akyol.  

Büyükşehir tarafından Sekapark’ta düzenlenen konserde sahne alan Kocaeli Popüler Müzik Topluluğu’nu dinlemeye gelen vatandaşlar, keyifli zaman geçirdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sekapark’ta düzenlenen konserde sahne alan Kocaeli Popüler Müzik Topluluğu, beğeniyle dinlendi. Sekapark uçurtma tepesinde sosyal mesafe kurallarına ve maske kullanımına uyularak düzenlenen açık hava yaz konserinde Kocaelililer, keyifli zaman geçirdi. Sekapark uçurtma tepesinde çimlerin üzerine oturarak denize nazır konser dinleyen katılımcılar keyifli bir akşam yaşadı.

TÜM İLÇELERDE KONSERLER DEVAM EDECEK

Koronavirüs (Covid-19) pandemisi sonrası ‘Yeni Normal Süreçle’ birlikte Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm ilçelerde konser etkinlikleri düzenlenecek. Sosyal mesafe kuralları ve maske kullanımının zorunlu olacağı yaz konserleri, Kocaeli Popüler Müzik Topluluğu tarafından verilecek. Kocaeli Popüler Müzik Topluluğu, 07 Temmuz Salı 19.00’da Gölcük Anıtpark’ta, 11 Temmuz Cumartesi 19.00’da Derince Harikalar Sahili’nde konser verecek. Sosyal mesafe kurallarına göre izleyicilerin yer alacağı konserlerde, Kocaeliler yaz akşamlarını müzik dinleyerek, eğlenerek geçirebilecek.

KOCAELİ POPÜLER MÜZİK TOPLULUĞU

Pop, halk müziği, sanat müziği, rock ve caz gibi farklı müzik dallarından repertuvarlarıyla sahne alan Kocaeli Popüler Müzik Topluluğu’nun şefliğini Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı mezunu olan müzisyen Nazmi Taşdı yapıyor. Şef yardımcılığını Polat Akbulut’un üstlendiği topluluğunun kurucusu ise Necati Taşdelenoğlu. Bateri, basgitar, elektro ve klasik gitar, saksafon, keman, perküsyon, klarnet ve tef enstrümanları çalan müzisyenlerden oluşan Kocaeli Popüler Müzik Topluluğu’nun solistleri ise Ayşegül Özer İnanç, Ayşe Çimen Ot, Eda Acar ve Mustafa Akyol.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.