19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Açıklama bekleyenler önce doğru haber yapsın!”

Siyaset 12.10.2020 - 12:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Açıklama bekleyenler önce doğru haber yapsın!”

AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Baki Özdemir yaş haddini aşan iki kişinin yönetime girdiği iddialarıyla ilgili açıklama yaparak, “Bizden açıklama bekleyenlerden ricamız öncelikle doğru haber yapmalarıdır” dedi. AK Parti Gençlik Kolları İl yönetim kurulunda iki kişinin yaşını aşmış olmasından dolayı yönetimde olduğu Kocaeli gündeminde yer almıştı. Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir bu konuyla alakalı sessizliğini bozarak sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu. Özdemir’in sosyal medyadan yaptığı açıklama ise şu şekilde: “Değerli basın mensupları ve kamuoyuna; Bazı basın organlarında yayınlanan haberlerde 7 Ekim’de açıkladığımız il yönetim kurulumuzda iki arkadaşımızın yaş haddini aşmış olmasından dolayı yönetime alındığı yazılmıştır. İsmail Yaşar, 22.05.1993 doğumlu bir kardeşimizdir. Ama 32 yaşında olduğu iddia edilmiştir. Beklentimiz tabi ki üstün bir matematik değil, parmak hesabı da yapsalar bu kardeşimizin yaşını 32 çıkartamazlar. Bizden açıklama bekleyenlerden ricamız öncelikle doğru haber yapmalarıdır. “TÜZÜĞÜMÜZDEN BAĞIMSIZ HAREKET EDEMEYİZ” Bir diğer konu Başkanvekilimiz Halil İbrahim Arslan'ın 31 yaşında olması. Arkadaşımız kongre ile yönetime girmiştir. Bizler genel merkezimizden tüzüğümüzden bağımsız hareket etmeyiz. Teşkilatçılığımız gereği edemeyiz. Buradan malzeme çıkartmak isteyen şunu karıştırmamalılardır ki, biz siyaseti AK Parti'de yapıyoruz. “YAŞI DOLMUŞ ÜÇ ARKADAŞIMIZ VAR” Haberdeki diğer bir hata yaş haddinden devam eden arkadaşlarımızın sayısı. Orada da bir düzeltme yapmak istiyorum. Kongre öncesinde yönetime alınabilen fakat görev esnasında yaşı dolmuş üç arkadaşımız var. Şahsım atama ile göreve geldiği için yönetim kurulunda değişiklik hakkımız bulunuyordu. Değişiklikler yaptık fakat bu üç arkadaşımız ile yola devam etmek istedik. Üç arkadaşımız da AKBİS sistemine kayıtlı arkadaşlarımız. Kongreye kadar devam etme hakları Genel Merkezimiz tarafından verilmiştir. Özetlemek gerekirse; 1-) İsmail YAŞAR 32 yaşında değildir. 2-) Yaş haddi söz konusu olan tek kişi Halil İbrahim ARSLAN değildir ve göreve devam etmelerinde ara dönem olması hasebiyle sakınca görülmemiştir. 3-) Kongereye kadar devam etmelerinde bir sakınca olmadığı hem genel merkezimiz hem de teşkilat mensuplarımız tarafından bilinmektedir. Bizler gençlik kolları teşkilatları olarak bu gibi dedikodularla gündeme gelmek istemiyoruz. Ülkemiz adına fikirlerle, yaptığımız çalışmalarla, hem şehrimize hem de ülkemize fayda sağlamak istiyoruz. Saygılarımızla, bilgilerinize sunulur.”

AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Baki Özdemir yaş haddini aşan iki kişinin yönetime girdiği iddialarıyla ilgili açıklama yaparak, “Bizden açıklama bekleyenlerden ricamız öncelikle doğru haber yapmalarıdır” dedi.

AK Parti Gençlik Kolları İl yönetim kurulunda iki kişinin yaşını aşmış olmasından dolayı yönetimde olduğu Kocaeli gündeminde yer almıştı. Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir bu konuyla alakalı sessizliğini bozarak sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu. Özdemir’in sosyal medyadan yaptığı açıklama ise şu şekilde: “Değerli basın mensupları ve kamuoyuna; Bazı basın organlarında yayınlanan haberlerde 7 Ekim’de açıkladığımız il yönetim kurulumuzda iki arkadaşımızın yaş haddini aşmış olmasından dolayı yönetime alındığı yazılmıştır. İsmail Yaşar, 22.05.1993 doğumlu bir kardeşimizdir. Ama 32 yaşında olduğu iddia edilmiştir. Beklentimiz tabi ki üstün bir matematik değil, parmak hesabı da yapsalar bu kardeşimizin yaşını 32 çıkartamazlar. Bizden açıklama bekleyenlerden ricamız öncelikle doğru haber yapmalarıdır.

“TÜZÜĞÜMÜZDEN BAĞIMSIZ HAREKET EDEMEYİZ”

Bir diğer konu Başkanvekilimiz Halil İbrahim Arslan'ın 31 yaşında olması. Arkadaşımız kongre ile yönetime girmiştir. Bizler genel merkezimizden tüzüğümüzden bağımsız hareket etmeyiz. Teşkilatçılığımız gereği edemeyiz. Buradan malzeme çıkartmak isteyen şunu karıştırmamalılardır ki, biz siyaseti AK Parti'de yapıyoruz.

“YAŞI DOLMUŞ ÜÇ ARKADAŞIMIZ VAR”

Haberdeki diğer bir hata yaş haddinden devam eden arkadaşlarımızın sayısı. Orada da bir düzeltme yapmak istiyorum. Kongre öncesinde yönetime alınabilen fakat görev esnasında yaşı dolmuş üç arkadaşımız var. Şahsım atama ile göreve geldiği için yönetim kurulunda değişiklik hakkımız bulunuyordu. Değişiklikler yaptık fakat bu üç arkadaşımız ile yola devam etmek istedik. Üç arkadaşımız da AKBİS sistemine kayıtlı arkadaşlarımız. Kongreye kadar devam etme hakları Genel Merkezimiz tarafından verilmiştir.

Özetlemek gerekirse;

1-) İsmail YAŞAR 32 yaşında değildir.

2-) Yaş haddi söz konusu olan tek kişi Halil İbrahim ARSLAN değildir ve göreve devam etmelerinde ara dönem olması hasebiyle sakınca görülmemiştir.

3-) Kongereye kadar devam etmelerinde bir sakınca olmadığı hem genel merkezimiz hem de teşkilat mensuplarımız tarafından bilinmektedir. Bizler gençlik kolları teşkilatları olarak bu gibi dedikodularla gündeme gelmek istemiyoruz. Ülkemiz adına fikirlerle, yaptığımız çalışmalarla, hem şehrimize hem de ülkemize fayda sağlamak istiyoruz. Saygılarımızla, bilgilerinize sunulur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.