19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Açılış şöleni Arnavutköy’le

Spor 12.09.2019 - 10:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Açılış şöleni Arnavutköy’le

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Bölgesel Amatör Lig(BAL) temsilcimiz Gebzespor, sezon açılışını Pazar günü taraftarının önünde yapacak. BAL 11.Grup ekiplerinden Arnavutköy Belediyespor ile özel bir maç yapacak olan Mor Menekşeler, ligin ilk haftasında oynayacağı Bağcılarspor maçının provasını bu karşılaşmada yapacak. Karşılaşma öncesinde kurban keserek yeni sezonun sakatlıksız, kazasız ve belasız geçmesi adına kan akıtacak olan Gebzespor, dualarla yeni sezona merhaba diyecek. DENİZ’DEN GEBZE HALKINA DAVET VAR Gebzespor Başkanı Hüseyin Deniz, Pazar günü gerçekleşecek olan açılış maçına Gebzeliler’i davet ederek, “Biz Gebze’ye bir söz verdik. Bu takımı şampiyon yapacağız dedik. Bunu hep birlikte başaracağız. 22 Eylül’de oynayacağımız Bağcılarspor maçı öncesinde taraftarlarımızın önünde gerçekleştireceğimiz sezon açılışına Gebze’ye ve Gebzespor’a gönül veren herkesi davet ediyoruz “ifadelerini kullandı.

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Bölgesel Amatör Lig(BAL) temsilcimiz Gebzespor, sezon açılışını Pazar günü taraftarının önünde yapacak. BAL 11.Grup ekiplerinden Arnavutköy Belediyespor ile özel bir maç yapacak olan Mor Menekşeler, ligin ilk haftasında oynayacağı Bağcılarspor maçının provasını bu karşılaşmada yapacak. Karşılaşma öncesinde kurban keserek yeni sezonun sakatlıksız, kazasız ve belasız geçmesi adına kan akıtacak olan Gebzespor, dualarla yeni sezona merhaba diyecek.

DENİZ’DEN GEBZE HALKINA DAVET VAR

Gebzespor Başkanı Hüseyin Deniz, Pazar günü gerçekleşecek olan açılış maçına Gebzeliler’i davet ederek, “Biz Gebze’ye bir söz verdik. Bu takımı şampiyon yapacağız dedik. Bunu hep birlikte başaracağız. 22 Eylül’de oynayacağımız Bağcılarspor maçı öncesinde taraftarlarımızın önünde gerçekleştireceğimiz sezon açılışına Gebze’ye ve Gebzespor’a gönül veren herkesi davet ediyoruz “ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.