19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Acun'dan 4 Büyükler Sürprizi

Spor 16.10.2017 - 23:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Acun'dan 4 Büyükler Sürprizi

Posta Gazetesi Yazarı Mesut Yar Acun Ilıcalı'nın yeni projesine dair ipuçları verdi. İşte o yazı;

TV8,5 da Acun Ilıcalı’nın alttan alta sevdirdiği bir ekran. Orada ağırlıklı olarak boks maçlarını izliyorum. Ama neredeyse her alıcı için bir rafa sahip...Neyse, bugüne kadar üvey ekran muamelesi gördüğünü söyleyenler vardı. Ben katılmıyorum... Mesela sağlam bir kulise göre, Acun Ilıcalı önümüzdeki günlerde dört büyükler olarak bilinen futbol devlerinin salon turnuvasını yayınlamak niyetinde... Ve görüşmeleri başlamış bile. Sanırım bu iş emekli futbolcularla yapılacak. Doğruysa dilerim takımların içinde en az birer tane de mevcut futbol yorumcusu olur... Ağzıyla forvet olabilenleri bir de sahada top yuvarlarken görmek isteriz.  
Posta Gazetesi Yazarı Mesut Yar Acun Ilıcalı'nın yeni projesine dair ipuçları verdi. İşte o yazı;

TV8,5 da Acun Ilıcalı’nın alttan alta sevdirdiği bir ekran. Orada ağırlıklı olarak boks maçlarını izliyorum. Ama neredeyse her alıcı için bir rafa sahip...Neyse, bugüne kadar üvey ekran muamelesi gördüğünü söyleyenler vardı. Ben katılmıyorum...

Mesela sağlam bir kulise göre, Acun Ilıcalı önümüzdeki günlerde dört büyükler olarak bilinen futbol devlerinin salon turnuvasını yayınlamak niyetinde...

Ve görüşmeleri başlamış bile. Sanırım bu iş emekli futbolcularla yapılacak.

Doğruysa dilerim takımların içinde en az birer tane de mevcut futbol yorumcusu olur...

Ağzıyla forvet olabilenleri bir de sahada top yuvarlarken görmek isteriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.