19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ADALET SLOGANLARI İLE EVLENDİLER

05.07.2017 - 14:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ADALET SLOGANLARI İLE EVLENDİLER

CHP Kocaeli Gençlik Kolları İl Başkanı Murat Erinç ve nişanlısı Şeyda Arslan Pazar günü Dolphin Yunus Emre Nikah Salonunda nikah masasına oturacaktı. Erinç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet Yürüyüşü'nde nikah kıyılmasını istedikleri için nikah tarihlerini değiştirdi.

CHP Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç nişanlısı Şeyda Arslan Adalet Yürüyüşünün 20. gününde nikah masasına oturdu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun nikah şahitliğini yaptığı nikahı Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman kıydı. Adalet Yürüyüşü’nün Körfez ayağında kıyılan nikaha ise kortejde olan yüzlerce kişi izledi, CHP’nin çok önemli isimleri bu özel ana şahitlik etti. Çiftin evlilik cüzdanını vermeden önce konuşan Kılıçdaroğlu, “Böyle mutlu tabloları görmek için yürüyoruz. Her evde huzur olsun diye bu mücadeleyi yapıyoruz. Bu nikaha katıldığım için son derece mutluyum. Murat müthiş bir “evet” dedi ama dışarıda ama içeride nasıl bilemem. Bu evin tapusunu bu evin hanımına teslim etmek benim için bir onur” diyerek evin tapusunu geline verdi. Kılıçdaroğlu çiftten kız çocukları olursa Adalet ismini koymalarını istedi ve söz aldı. Erinç ardından kalabalığa hak hukuk adalet sloganları attırdı. NİKAHTAN SONRA YÜRÜYÜŞ ALANINA GEÇTİLER CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç ve nişanlısı Şeyda Arslan adalet yürüyüşünün Derince etabında gelinlik ve damatlık ile korteje katılarak Kıliçdaroğlu'nun yanında yürüdü. 
CHP Kocaeli Gençlik Kolları İl Başkanı Murat Erinç ve nişanlısı Şeyda Arslan Pazar günü Dolphin Yunus Emre Nikah Salonunda nikah masasına oturacaktı. Erinç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet Yürüyüşü'nde nikah kıyılmasını istedikleri için nikah tarihlerini değiştirdi.

CHP Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç nişanlısı Şeyda Arslan Adalet Yürüyüşünün 20. gününde nikah masasına oturdu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun nikah şahitliğini yaptığı nikahı Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman kıydı. Adalet Yürüyüşü’nün Körfez ayağında kıyılan nikaha ise kortejde olan yüzlerce kişi izledi, CHP’nin çok önemli isimleri bu özel ana şahitlik etti. Çiftin evlilik cüzdanını vermeden önce konuşan Kılıçdaroğlu, “Böyle mutlu tabloları görmek için yürüyoruz. Her evde huzur olsun diye bu mücadeleyi yapıyoruz. Bu nikaha katıldığım için son derece mutluyum. Murat müthiş bir “evet” dedi ama dışarıda ama içeride nasıl bilemem. Bu evin tapusunu bu evin hanımına teslim etmek benim için bir onur” diyerek evin tapusunu geline verdi. Kılıçdaroğlu çiftten kız çocukları olursa Adalet ismini koymalarını istedi ve söz aldı. Erinç ardından kalabalığa hak hukuk adalet sloganları attırdı.

NİKAHTAN SONRA YÜRÜYÜŞ ALANINA GEÇTİLER

CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç ve nişanlısı Şeyda Arslan adalet yürüyüşünün Derince etabında gelinlik ve damatlık ile korteje katılarak Kıliçdaroğlu'nun yanında yürüdü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.