19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ADALETİN BU MU FUTBOL? 1-0

Spor 12.02.2017 - 15:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ADALETİN BU MU FUTBOL? 1-0

Cesur yürek Darıca, Afyon deplasmanında kora kor mücadele ettiği maçta,uzatma dakikalarında karambolden yediği golle rakibine 1-0 yenildi. 6 maçlık galibiyet serisi sona eren sarı yeşilli temsilcimizin zirve ile arasındaki puan farkı 7'ye çıktı. 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği ligin 22.haftasında deplasmanda konuk olduğu lider Afjet Afyonspor'a uzatma dakikalarında yediği golle 1-0 yenilerek şampiyonluk yolunda ağır bir darbe aldı. Bu sonucun ardından sarı yeşilli temsilcimizin zirve ile arasındaki puan farkı 7'ye yükseldi. AFYON KAPALI GİŞE Afyon Stadı'nda oynanan karşılaşmayı yaklaşık 15 bin Afyonlu futbol sever takip ederken, Darıca G.B'nin cefakar taraftar grubu Çınaraltı da takımlarını yalnız bırakmadı. KARABACAK YALNIZ BIRAKMADI Mücadeleyi Darıca GB Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk, kulüp yöneticilerinden Zeki Sarı, Lokman Demirtaş, İbrahim Pilavcı ve Mücahid Vural da takip etti. OYUNU BİZ KONTROL ETTİK Maça sakin bir şekilde başlayan sarı yeşilli temsilcimiz, oyunu istediği gibi kontrol altına aldı. İlk yarıda Cafercan ve Özer ile rakip kalede tehlike yaratan Darıca G.B, ilk yarının son dakikasında Murathan'ın yakaladığı bir pozisyonda kalesinde tehlike yaşadı. İlk yarıdan gol sesi çıkmadı. CESURCA SAVAŞTIK AMA OLMADI Maçın ikinci yarısına iyi başlayan taraf ev sahibi oldu. Özellikle sağ kanadı etkili kullanan Afyonspor karşısında savunmamız yerinde müdahalelerle etkili atakları savuşturdu. Ev sahibinin baskılı oyununa karşın cesur bir futbol ortaya koyan Darıca G.B, aradığı gole bir türlü ulaşamadı. Pozisyon olarak kısır geçen maç tam da golsüz eşitlikle bitecek denirken Afyonspor'da sahneye çıkan Aykut, 90+2.dakikadaki karambol pozisyonunda topu ağlarımıza gönderdi ve maçın skorunu tayin etti.

Cesur yürek Darıca, Afyon deplasmanında kora kor mücadele ettiği maçta,uzatma dakikalarında karambolden yediği golle rakibine 1-0 yenildi. 6 maçlık galibiyet serisi sona eren sarı yeşilli temsilcimizin zirve ile arasındaki puan farkı 7'ye çıktı.

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği ligin 22.haftasında deplasmanda konuk olduğu lider Afjet Afyonspor'a uzatma dakikalarında yediği golle 1-0 yenilerek şampiyonluk yolunda ağır bir darbe aldı. Bu sonucun ardından sarı yeşilli temsilcimizin zirve ile arasındaki puan farkı 7'ye yükseldi.

AFYON KAPALI GİŞE

Afyon Stadı'nda oynanan karşılaşmayı yaklaşık 15 bin Afyonlu futbol sever takip ederken, Darıca G.B'nin cefakar taraftar grubu Çınaraltı da takımlarını yalnız bırakmadı.

KARABACAK YALNIZ BIRAKMADI

Mücadeleyi Darıca GB Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk, kulüp yöneticilerinden Zeki Sarı, Lokman Demirtaş, İbrahim Pilavcı ve Mücahid Vural da takip etti.

OYUNU BİZ KONTROL ETTİK

Maça sakin bir şekilde başlayan sarı yeşilli temsilcimiz, oyunu istediği gibi kontrol altına aldı. İlk yarıda Cafercan ve Özer ile rakip kalede tehlike yaratan Darıca G.B, ilk yarının son dakikasında Murathan'ın yakaladığı bir pozisyonda kalesinde tehlike yaşadı. İlk yarıdan gol sesi çıkmadı.

CESURCA SAVAŞTIK AMA OLMADI

Maçın ikinci yarısına iyi başlayan taraf ev sahibi oldu. Özellikle sağ kanadı etkili kullanan Afyonspor karşısında savunmamız yerinde müdahalelerle etkili atakları savuşturdu. Ev sahibinin baskılı oyununa karşın cesur bir futbol ortaya koyan Darıca G.B, aradığı gole bir türlü ulaşamadı. Pozisyon olarak kısır geçen maç tam da golsüz eşitlikle bitecek denirken Afyonspor'da sahneye çıkan Aykut, 90+2.dakikadaki karambol pozisyonunda topu ağlarımıza gönderdi ve maçın skorunu tayin etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.