‘’Adaletsizlik ve hakkaniyetsizlik’’

Spor 04.12.2017 - 17:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

‘’Adaletsizlik ve hakkaniyetsizlik’’

BAŞKAN ÖZTÜRK TFF’Yİ GÖREVE ÇAĞIRDI VE EKLEDİ:

Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk, 2. ve 3. liglerde mücadele eden 90 kulübün temsilcilerinin Çarşamba günü Ankara’da yapacağı toplantıya katılacak. Spor Toto Teşkilatı’nın TFF 2. ve 3. liglerinde yer alan kulüplerin İddaa bültenlerinde yer alan maç sayısını azaltması ve buna paralel olarak takımların gelirlerinin düşmesi ile ilgili gazetemize açıklama yapan Başkan Öztürk, kulüplerin ciddi derecede mağdur olduğunu ve alınan bu kararın adalet ve hakkaniyetten uzak olduğunu vurguladı. ÖZTÜRK: MAĞDURİYET GİDERİLMELİ Her kulübün gelirine göre sezon başında planlama yaptığını ve buna göre bir yol haritası çizdiğini hatırlatan Öztürk, tasarruf gerekçesiyle yapılması planlanan kesintinin adil olmadığını söyledi. İdda gelirlerinin yetersizliği değil, paylaşım adaletsizliğinin söz konusu olduğunu kaydeden Başkan Öztürk, bu kesintiyi onaylamadıklarını belirtti. TFF’nin yaşanan kriz sonrasında kulüplerin mağduriyetini gidermesi gerektiğini kaydeden Öztürk, Darıca G.B olarak kulüpler birliği toplantısında alınacak ortak karara göre hareket edeceklerini belirtti. Ankara Altınpark’ta yapılacak olan toplantı Çarşamba günü saat 11.00’da başlayacak.  
BAŞKAN ÖZTÜRK TFF’Yİ GÖREVE ÇAĞIRDI VE EKLEDİ:

Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk, 2. ve 3. liglerde mücadele eden 90 kulübün temsilcilerinin Çarşamba günü Ankara’da yapacağı toplantıya katılacak. Spor Toto Teşkilatı’nın TFF 2. ve 3. liglerinde yer alan kulüplerin İddaa bültenlerinde yer alan maç sayısını azaltması ve buna paralel olarak takımların gelirlerinin düşmesi ile ilgili gazetemize açıklama yapan Başkan Öztürk, kulüplerin ciddi derecede mağdur olduğunu ve alınan bu kararın adalet ve hakkaniyetten uzak olduğunu vurguladı.

ÖZTÜRK: MAĞDURİYET GİDERİLMELİ

Her kulübün gelirine göre sezon başında planlama yaptığını ve buna göre bir yol haritası çizdiğini hatırlatan Öztürk, tasarruf gerekçesiyle yapılması planlanan kesintinin adil olmadığını söyledi. İdda gelirlerinin yetersizliği değil, paylaşım adaletsizliğinin söz konusu olduğunu kaydeden Başkan Öztürk, bu kesintiyi onaylamadıklarını belirtti. TFF’nin yaşanan kriz sonrasında kulüplerin mağduriyetini gidermesi gerektiğini kaydeden Öztürk, Darıca G.B olarak kulüpler birliği toplantısında alınacak ortak karara göre hareket edeceklerini belirtti. Ankara Altınpark’ta yapılacak olan toplantı Çarşamba günü saat 11.00’da başlayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.