ADAM GİBİ ADAM

Kocaeli 16.07.2019 - 09:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

ADAM GİBİ ADAM

ABBAS SIR YAZDI... OKUMADAN GEÇMEYİN...

Adam gibi adam İbrahim Pehlivan Hoş geldin.. Ağzı olan konuşuyor, İbrahim Pehlivan’ın bu caddelerde yürümesi bile Şehrimize değer katar.. Kendisi gerçek bir Gebzeli, gerçek bir Gebze Sevdalısı, gerçek bir Gebze çıkarlarını koruyan siyasetçi… Tekrar hoş geldin.. Evet, İbrahim Pehlivan gerçekten de uzun bir aradan sonra Gebze’mizde görevli olarak gelmesi Gebze sevdalılarını sevindirmiştir.. Yaklaşık 10 yıl görev yaptığı Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği süresince sürekli her gün gidip gelen, evini buradan taşımayan, ‘ben buralıyım’ diyen İbrahim Pehlivan Hoş geldin… Önemli olan senin koltuğun değil.. Önemli olan senin makamın değil.. Senin düşüncelerin ve duruşun.. Koordinatör de olsan Başkan da olsan ya da bir başka konumda da olsan Gebze'ye bakış açını Gebze bölgesine bakış açını biliyor ve sana inanıyoruz… İnşallah Geçmiş dönemlerde olduğu gibi bundan sonra da bölgemize değer katacaksın.. Başarılar diliyorum, Allah yar ve yardımcın olsun..
ABBAS SIR YAZDI... OKUMADAN GEÇMEYİN...

Adam gibi adam İbrahim Pehlivan Hoş geldin..

Ağzı olan konuşuyor, İbrahim Pehlivan’ın bu caddelerde yürümesi bile Şehrimize değer katar..

Kendisi gerçek bir Gebzeli, gerçek bir Gebze Sevdalısı, gerçek bir Gebze çıkarlarını koruyan siyasetçi… Tekrar hoş geldin..

Evet, İbrahim Pehlivan gerçekten de uzun bir aradan sonra Gebze’mizde görevli olarak gelmesi Gebze sevdalılarını sevindirmiştir.. Yaklaşık 10 yıl görev yaptığı Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği süresince sürekli her gün gidip gelen, evini buradan taşımayan, ‘ben buralıyım’ diyen İbrahim Pehlivan Hoş geldin…

Önemli olan senin koltuğun değil.. Önemli olan senin makamın değil.. Senin düşüncelerin ve duruşun.. Koordinatör de olsan Başkan da olsan ya da bir başka konumda da olsan Gebze'ye bakış açını Gebze bölgesine bakış açını biliyor ve sana inanıyoruz… İnşallah Geçmiş dönemlerde olduğu gibi bundan sonra da bölgemize değer katacaksın..

Başarılar diliyorum, Allah yar ve yardımcın olsun..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.