Aday oldu

Ekonomi 05.01.2017 - 07:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Aday oldu

TÜSİAD'da başkan değişiyor. Cansen Başaran Symes, TÜSİAD Başkanlığı'nı devretmeye hazırlanıyor. Index Grubun kurucusu Erol Bilecik'in 12 Ocak'taki genel kurulda yeni bir yönetim kurulu ile başkanlığa aday olması bekleniyor. Halen TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi olan Erol Bilecik, 1962 Antakya doğumlu. 1987'de İstanbul Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Bilecik, Türkiye'nin ilk bilgisayar mühendisleri arasında..

TÜSİAD'da başkan değişiyor. Cansen Başaran Symes Başkanlığı'nı devretmeye hazırlanıyor. Index Grubun kurucusu Erol Bilecik'in 12 Ocak'taki genel kurulda yeni bir yönetim kurulu ile başkanlığa aday olması bekleniyor. Halen TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi olan , 1962 Antakya doğumlu. 1987'de İstanbul Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Bilecik, Türkiye'nin ilk bilgisayar mühendisleri arasında..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.