‘Adayım ya da değilim demek doğru olmaz’

Siyaset 09.10.2019 - 10:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

‘Adayım ya da değilim demek doğru olmaz’

AK PARTİ GEBZE İLÇE BAŞKANI İRFAN AYAR, ADAYLIĞI İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, “Şu anda adayım ya da değilim diye bir açıklama yapmam doğru değil” dedi. AK Parti’de kongre sürecine dün itibariyle başladı. 279 bin 270 üyesi olan AK Parti’de üye listeleri dün saat 09.00’dan itibaren ilçe binalarına asıldı. Delege seçimlerinde oy kullanacak üyeler, isimlerini bu listelerden kontrol edebilecek. 4 gün askıda kalacak olan üye listeleri 11 Ekim’de askıdan indirilecek. 3 Kasım-30 Kasım tarihleri arasında da delege seçimleri gerçekleştirilecek. İlçe kongreleri ise Ocak ve Nisan ayları arasında gerçekleştirilecek. İl kongreleri ile Haziran ile Eylül arasında olacağı öğrenildi. PARTİMİN EMRİNDEYİM AK Parti’de başlayan kongre süreci ile ilgili olarak AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar açıklamalarda bulundu. AK Partili Ayar yaptığı açıklamada, “Hazırlığımızı yapacağız, kongreye çıkacağız. Kongre süreçleri bellidir ve bu süreçte genel merkez ile il başkanımızın talimatları doğrultusunda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Aday mıyım değil miyim biz bunları konuşmayız. Partimiz istişare önem verir. Gerekli kurullarda konuşulur ve elenir. Şu anda adayım ya da değilim diye bir açıklama yapmam doğru değil. Biz partimizin emrindeyiz. Hangi konumda olursa olsun hangi makamda olursak olalım partimizin emrindeyim” dedi.
AK PARTİ GEBZE İLÇE BAŞKANI İRFAN AYAR, ADAYLIĞI İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, “Şu anda adayım ya da değilim diye bir açıklama yapmam doğru değil” dedi. AK Parti’de kongre sürecine dün itibariyle başladı. 279 bin 270 üyesi olan AK Parti’de üye listeleri dün saat 09.00’dan itibaren ilçe binalarına asıldı. Delege seçimlerinde oy kullanacak üyeler, isimlerini bu listelerden kontrol edebilecek. 4 gün askıda kalacak olan üye listeleri 11 Ekim’de askıdan indirilecek. 3 Kasım-30 Kasım tarihleri arasında da delege seçimleri gerçekleştirilecek. İlçe kongreleri ise Ocak ve Nisan ayları arasında gerçekleştirilecek. İl kongreleri ile Haziran ile Eylül arasında olacağı öğrenildi.

PARTİMİN EMRİNDEYİM

AK Parti’de başlayan kongre süreci ile ilgili olarak AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar açıklamalarda bulundu. AK Partili Ayar yaptığı açıklamada, “Hazırlığımızı yapacağız, kongreye çıkacağız. Kongre süreçleri bellidir ve bu süreçte genel merkez ile il başkanımızın talimatları doğrultusunda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Aday mıyım değil miyim biz bunları konuşmayız. Partimiz istişare önem verir. Gerekli kurullarda konuşulur ve elenir. Şu anda adayım ya da değilim diye bir açıklama yapmam doğru değil. Biz partimizin emrindeyiz. Hangi konumda olursa olsun hangi makamda olursak olalım partimizin emrindeyim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.