GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

ADD Gebze’den Bahadıroğlu protestosu!

Gebze 09.10.2019 - 08:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

ADD Gebze’den Bahadıroğlu protestosu!

ADD Gebze Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın, Yavuz Bahadıroğlu'nun ısrarla Çayırova Kitap fuarına getirilmesine tepki göstererek, Necmettin Erbakan Kültür Merkezi önünde protesto da bulundu. Yavuz Bahadıroğlu'nun ısrarla Çayırova Kitap fuarına getirilmesine tepki gösteren ADD Gebze Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın Necmettin Erbakan Kültür Merkezi önünde protesto da bulunarak, kültür merkezi önünde konuyla ilgili açıklama yaptı. Aydın, “Çayırova’da 4-13 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilmekte olan 1.Kitap Fuarı’na Çayırova Belediyesi tarafından davet edilen, halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden, Cumhuriyetimizin kurucusu Sonsuz Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, aziz hatırasına hakaret eden, Atatürk karşıtlığı ile tanınan kamuoyunda nefret uyandıran söylemleriyle bilinen Yavuz Bahadıroğlu yanlış bir seçimdir. Bu davet yanlıştır. Kabul etmiyoruz.” dedi. ISRARLA DAVET EDİLMESİ ÜZÜCÜ VE DÜŞÜNDÜRÜCÜDÜR Sözlerini sürdüren Aydın, “Konu ile ilgili Atatürkçü Düşünce Derneği Kocaeli Şubeleri olarak, sözlü ve yazılı olarak tepkilerimizi Çayırova Belediyesine ilettiğimizde bu kişinin 4 Ekim 2019 tarihli programı iptal edilmişti. 8 Ekim 2019 tarihinde yeniden Kitap Fuarı Programına alınan kişinin, ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyacının çok olduğu bir dönemde gerek sivil toplum kuruluşları, gerek partilerin tepki ve uyarılarına rağmen ısrarla davet edilmesi üzücü ve düşündürücüdür. Toplum vicdanında yaralar açar. Belediyelerin bu gibi davetleri yaparken, duyarlı davranmaları, Atatürk’e ve Cumhuriyet değerlerine saygılı, söylemleri ile ayrıştırmayan, birleştiren, bütünleştiren yazarları seçmesi gerekir. Bizler, Laik Cumhuriyetimize,  Atatürk ilke ve devrimlerine, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne inanan ve korumayı görev bilenler olarak, Atatürk ve Cumhuriyet karşıtlarına karşı mücadelemizi, geçmişte olduğu gibi, şimdi ve gelecekte de sürdürmeye devam edeceğiz.  Çayırova Belediyesini bu tutumundan ve ısrarından dolayı kınıyoruz.” ifadelerini kullandı.

ADD Gebze Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın, Yavuz Bahadıroğlu'nun ısrarla Çayırova Kitap fuarına getirilmesine tepki göstererek, Necmettin Erbakan Kültür Merkezi önünde protesto da bulundu.

Yavuz Bahadıroğlu'nun ısrarla Çayırova Kitap fuarına getirilmesine tepki gösteren ADD Gebze Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın Necmettin Erbakan Kültür Merkezi önünde protesto da bulunarak, kültür merkezi önünde konuyla ilgili açıklama yaptı. Aydın, “Çayırova’da 4-13 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilmekte olan 1.Kitap Fuarı’na Çayırova Belediyesi tarafından davet edilen, halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden, Cumhuriyetimizin kurucusu Sonsuz Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, aziz hatırasına hakaret eden, Atatürk karşıtlığı ile tanınan kamuoyunda nefret uyandıran söylemleriyle bilinen Yavuz Bahadıroğlu yanlış bir seçimdir. Bu davet yanlıştır. Kabul etmiyoruz.” dedi.

ISRARLA DAVET EDİLMESİ ÜZÜCÜ VE DÜŞÜNDÜRÜCÜDÜR

Sözlerini sürdüren Aydın, “Konu ile ilgili Atatürkçü Düşünce Derneği Kocaeli Şubeleri olarak, sözlü ve yazılı olarak tepkilerimizi Çayırova Belediyesine ilettiğimizde bu kişinin 4 Ekim 2019 tarihli programı iptal edilmişti. 8 Ekim 2019 tarihinde yeniden Kitap Fuarı Programına alınan kişinin, ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyacının çok olduğu bir dönemde gerek sivil toplum kuruluşları, gerek partilerin tepki ve uyarılarına rağmen ısrarla davet edilmesi üzücü ve düşündürücüdür. Toplum vicdanında yaralar açar. Belediyelerin bu gibi davetleri yaparken, duyarlı davranmaları, Atatürk’e ve Cumhuriyet değerlerine saygılı, söylemleri ile ayrıştırmayan, birleştiren, bütünleştiren yazarları seçmesi gerekir. Bizler, Laik Cumhuriyetimize,  Atatürk ilke ve devrimlerine, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne inanan ve korumayı görev bilenler olarak, Atatürk ve Cumhuriyet karşıtlarına karşı mücadelemizi, geçmişte olduğu gibi, şimdi ve gelecekte de sürdürmeye devam edeceğiz.  Çayırova Belediyesini bu tutumundan ve ısrarından dolayı kınıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.