‘ADD Gebze'den kadın hareketi

Gebze 12.11.2019 - 10:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

‘ADD Gebze'den kadın hareketi

Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şubesi yeni bir projeyle görücüye çıkıyor. Dernek binasında siyasi parti ve derneklerin kadın kolları başkanlarını ve temsilcilerini ağırlayan ADD Gebze Şubesi kadın hareketini başlattı. ADD Gebze Şubesi, Kadın Komisyon toplantısı gerçekleştirdi. Dernek üyeleri ve muhtarların da katıldığı toplantı dernek başkanı Sezer Nilgün Aydın’ın açılış konuşması ile başladı. ADD Kadın Komisyonu Başkanı Şerife Albayrak’ın proje tanıtımı ile devam eden toplantıda “Üreten kadın, güçlü kadın” sloganı ile yola çıkılması karara bağlandı. Komisyon başkanı ve üyeleri, “ADD Gebze Şube Üreten Kadınlar Atölyesi” projesi ile ilgili katılımcılara bilgi verdi ve projenin ilerleyen aşamaları için destek istedi. BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI VERİLDİ Oldukça verimli geçen toplantıda gerçekleşecek diğer sosyal, kültürel ve düşünsel projeler de anlatıldı ve ileriye dönük destek istendi. Katılımcıların görüş, öneri ve fikirlerinin de alındığı toplantıda, kadın dayanışmasının önemine vurgu yapılarak birlik ve beraberlik mesajları verildi. Toplantıyı Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği ‘’Şuna inanmak lazımdır ki, dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir’’ sözüyle tamamlayan ADD’li kadınlar moral depolamış oldu.

Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şubesi yeni bir projeyle görücüye çıkıyor. Dernek binasında siyasi parti ve derneklerin kadın kolları başkanlarını ve temsilcilerini ağırlayan ADD Gebze Şubesi kadın hareketini başlattı.

ADD Gebze Şubesi, Kadın Komisyon toplantısı gerçekleştirdi. Dernek üyeleri ve muhtarların da katıldığı toplantı dernek başkanı Sezer Nilgün Aydın’ın açılış konuşması ile başladı. ADD Kadın Komisyonu Başkanı Şerife Albayrak’ın proje tanıtımı ile devam eden toplantıda “Üreten kadın, güçlü kadın” sloganı ile yola çıkılması karara bağlandı. Komisyon başkanı ve üyeleri, “ADD Gebze Şube Üreten Kadınlar Atölyesi” projesi ile ilgili katılımcılara bilgi verdi ve projenin ilerleyen aşamaları için destek istedi.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI VERİLDİ

Oldukça verimli geçen toplantıda gerçekleşecek diğer sosyal, kültürel ve düşünsel projeler de anlatıldı ve ileriye dönük destek istendi. Katılımcıların görüş, öneri ve fikirlerinin de alındığı toplantıda, kadın dayanışmasının önemine vurgu yapılarak birlik ve beraberlik mesajları verildi. Toplantıyı Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği ‘’Şuna inanmak lazımdır ki, dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir’’ sözüyle tamamlayan ADD’li kadınlar moral depolamış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.