ADD Gebze ‘Zafer’i kutluyor!

Gebze 28.08.2019 - 15:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

ADD Gebze ‘Zafer’i kutluyor!

Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şubesi 30 Ağustos Zafer Bayramı haftası nedeniyle Gebze Kent Meydanı’nda stant açtı. Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şubesinin 27 Ağustos Salı günü kurduğu stant, 1 Eylül Pazar gününe kadar Gebze Kent Meydanı’nda vatandaşlarla buluşmaya devam edecek. Atatürk resmi baskılı tişörtler, kolye ve rozetler, bayraklar, tablolar ve Nutuk gibi çeşitli eserlerin yer aldığı stant Gebzeliler tarafından ilk günden büyük ilgi gördü. Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şubesi başkanı Nilgün Aydın Gebzelilerin ilgisine sunulan stantla ilgili yaptığı açıklamada, “26-30 Ağustos tarihleri arası Zafer Haftası kutlanıyor. Zafer Haftası nedeniyle ADD Gebze olarak burada bir stant açmak istedik. ZAFERİMİZ KUTLU OLSUN Cumhuriyet Tırı ile başlayan etkinliğimiz, Zafer Haftası etkinliklerimizle devam ediyor. Daha sonra da sivil toplum kuruluşlarımızla beraber 30 Ağustos’ta Zafer Şöleni’nde Gebze Kent Meydanında olacağız. Hep birlikte el ele daima ileriye gideceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz. Birlik ve beraberlik ölümden başka her şeyi yener. 30 Ağustos’ta tüm halkımızı Zafer Bayramı kutlamalarına davet ediyoruz. Saat 14.00’da çelenk sunumumuz, 18.00’da Trafo Meydanı’ndan yürüyüşümüz, 18.00’da ise Gebze Kent Meydanı’nda etkinliklerimiz olacak. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun” dedi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şubesi 30 Ağustos Zafer Bayramı haftası nedeniyle Gebze Kent Meydanı’nda stant açtı. Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şubesinin 27 Ağustos Salı günü kurduğu stant, 1 Eylül Pazar gününe kadar Gebze Kent Meydanı’nda vatandaşlarla buluşmaya devam edecek. Atatürk resmi baskılı tişörtler, kolye ve rozetler, bayraklar, tablolar ve Nutuk gibi çeşitli eserlerin yer aldığı stant Gebzeliler tarafından ilk günden büyük ilgi gördü. Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şubesi başkanı Nilgün Aydın Gebzelilerin ilgisine sunulan stantla ilgili yaptığı açıklamada, “26-30 Ağustos tarihleri arası Zafer Haftası kutlanıyor. Zafer Haftası nedeniyle ADD Gebze olarak burada bir stant açmak istedik.

ZAFERİMİZ KUTLU OLSUN

Cumhuriyet Tırı ile başlayan etkinliğimiz, Zafer Haftası etkinliklerimizle devam ediyor. Daha sonra da sivil toplum kuruluşlarımızla beraber 30 Ağustos’ta Zafer Şöleni’nde Gebze Kent Meydanında olacağız. Hep birlikte el ele daima ileriye gideceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz. Birlik ve beraberlik ölümden başka her şeyi yener. 30 Ağustos’ta tüm halkımızı Zafer Bayramı kutlamalarına davet ediyoruz. Saat 14.00’da çelenk sunumumuz, 18.00’da Trafo Meydanı’ndan yürüyüşümüz, 18.00’da ise Gebze Kent Meydanı’nda etkinliklerimiz olacak. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.