Adem Yavuz Düğün Salonu Vatandaşların Hizmetine Girdi

Gebze 10.12.2018 - 10:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Adem Yavuz Düğün Salonu Vatandaşların Hizmetine Girdi

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in çok kapsamlı olarak hayat geçirdiği projelerin başında gelen Adem Yavuz Modern Kapalı Pazaryeri kompleksi içerisinde yer alan düğün salonu bölge halkının hizmetine açıldı.

Modern Düğün Salonu için bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak isteyen vatandaşlar 0533 038 78 06 nolu telefonu arayarak rezervasyonlarını gerçekleştirebilecek. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in en önemli projelerinden biri olan Adem Yavuz Modern Kapalı Pazar Yeri, bölge halkının tüm ihtiyaçları düşünülerek projelendirilerek imar edildi. Toplam 8386 metrekare alan üzerine inşa edilen olan Adem Yavuz Modern Kapalı Pazar’ında 11 adet dükkan ve diğer sosyal donatı alanları da yer alıyor. Toplam 86 araçlık otoparkının yanı sıra mahalle sakinlerinin kına, nişan ve düğün gibi etkinliklerini gerçekleştirebilecekleri modern düğün salonu 1015 metrekare alan ve 400 kişiyi ağırlayacak kapasiteye sahip. BİLGİ VE REZERVASYON Bölgenin tüm ihtiyaçlarının düşünülerek hayata geçirilen Adem Yavuz Kapalı Pazar yeri kompleksi içerisinde yer alan Modern Düğün Salonu için bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak isteyen vatandaşlar 0533 038 78 06 nolu telefonu arayarak rezervasyonlarını gerçekleştirebilecek.
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in çok kapsamlı olarak hayat geçirdiği projelerin başında gelen Adem Yavuz Modern Kapalı Pazaryeri kompleksi içerisinde yer alan düğün salonu bölge halkının hizmetine açıldı.

Modern Düğün Salonu için bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak isteyen vatandaşlar 0533 038 78 06 nolu telefonu arayarak rezervasyonlarını gerçekleştirebilecek. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in en önemli projelerinden biri olan Adem Yavuz Modern Kapalı Pazar Yeri, bölge halkının tüm ihtiyaçları düşünülerek projelendirilerek imar edildi. Toplam 8386 metrekare alan üzerine inşa edilen olan Adem Yavuz Modern Kapalı Pazar’ında 11 adet dükkan ve diğer sosyal donatı alanları da yer alıyor. Toplam 86 araçlık otoparkının yanı sıra mahalle sakinlerinin kına, nişan ve düğün gibi etkinliklerini gerçekleştirebilecekleri modern düğün salonu 1015 metrekare alan ve 400 kişiyi ağırlayacak kapasiteye sahip.

BİLGİ VE REZERVASYON

Bölgenin tüm ihtiyaçlarının düşünülerek hayata geçirilen Adem Yavuz Kapalı Pazar yeri kompleksi içerisinde yer alan Modern Düğün Salonu için bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak isteyen vatandaşlar 0533 038 78 06 nolu telefonu arayarak rezervasyonlarını gerçekleştirebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.