Adı üstünde hazırlık 1-2

Spor 09.08.2017 - 20:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Adı üstünde hazırlık 1-2

Yeni sezon hazırlıklarını Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde sürdüren Darıca Gençlerbirliği, kamptaki ilk hazırlık maçında karşılaştığı 2.Lig ekiplerinden Eyüpspor’a 2-1 yenildi.

Yeni sezon hazırlıklarını Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde sürdüren Darıca Gençlerbirliği, kamptaki ilk hazırlık maçında karşılaştığı 2.Lig ekiplerinden Eyüpspor’a 2-1 yenildi. Karşılaşmaya Deniz, Alper, Hayrullah, Cem, Yusuf, Emrullah, Sinan, Alperen Halil, Cafercan, Ömer ilk 11’iyle başlayan sarı yeşilliler, Al Raed ve İstanbulspor(60.dakikada yarıda kaldı) ile oynanan hazırlık maçlarına göre daha üretken bir görüntü çizdi. TEK GOL ÖZER’DEN Mücadelenin ilk yarısından gol sesi çıkmazken, ikinci yarıda farklı bir 11’le sahada olan Darıca G.B takımı, Berk’in golüyle 1-0 geriye düştü. Bu golün ardından rakip kalede baskısını arttıran sarı yeşilliler, Özer Kutlu’nun golüyle skoru eşitledi. Karşılaşmanın son dakikasında ceza sahası içinde oluşan karambolde maçın hakemi Eyüpspor lehine beyaz noktayı gösterdi ve Bilal penaltıdan attığı golle Eyüpspor’u galibiyete taşıdı. 1-2 ALT YAPI OYUNCULARINA FORMA YOK Kadronun büyük çoğunluğuna şans veren Teknik Direktör Gürses Kılıç, 3 oyuncusuna ise süre şansı tanımadı. Sarı yeşillilerin geleceği olarak nitelendiren ve profesyonel yapılmak üzere alt yapıdan A takıma çıkarılan Emre Alan ve Oğuzhan Ceylan'ın yanı sıra hazır olmadığı gerekçesiyle Görkem Güven de Eyüpspor karşısında süre almadı.
Yeni sezon hazırlıklarını Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde sürdüren Darıca Gençlerbirliği, kamptaki ilk hazırlık maçında karşılaştığı 2.Lig ekiplerinden Eyüpspor’a 2-1 yenildi.

Yeni sezon hazırlıklarını Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde sürdüren Darıca Gençlerbirliği, kamptaki ilk hazırlık maçında karşılaştığı 2.Lig ekiplerinden Eyüpspor’a 2-1 yenildi. Karşılaşmaya Deniz, Alper, Hayrullah, Cem, Yusuf, Emrullah, Sinan, Alperen Halil, Cafercan, Ömer ilk 11’iyle başlayan sarı yeşilliler, Al Raed ve İstanbulspor(60.dakikada yarıda kaldı) ile oynanan hazırlık maçlarına göre daha üretken bir görüntü çizdi.

TEK GOL ÖZER’DEN

Mücadelenin ilk yarısından gol sesi çıkmazken, ikinci yarıda farklı bir 11’le sahada olan Darıca G.B takımı, Berk’in golüyle 1-0 geriye düştü. Bu golün ardından rakip kalede baskısını arttıran sarı yeşilliler, Özer Kutlu’nun golüyle skoru eşitledi. Karşılaşmanın son dakikasında ceza sahası içinde oluşan karambolde maçın hakemi Eyüpspor lehine beyaz noktayı gösterdi ve Bilal penaltıdan attığı golle Eyüpspor’u galibiyete taşıdı. 1-2

ALT YAPI OYUNCULARINA FORMA YOK

Kadronun büyük çoğunluğuna şans veren Teknik Direktör Gürses Kılıç, 3 oyuncusuna ise süre şansı tanımadı. Sarı yeşillilerin geleceği olarak nitelendiren ve profesyonel yapılmak üzere alt yapıdan A takıma çıkarılan Emre Alan ve Oğuzhan Ceylan'ın yanı sıra hazır olmadığı gerekçesiyle Görkem Güven de Eyüpspor karşısında süre almadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.