Adıgüzellerin mutlu günü!

Gebze 28.07.2019 - 12:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Adıgüzellerin mutlu günü!

Oktay ve Binnur Ünal çiftinin yakışıklı oğlu İsmail Ünal, Ataman ve Selma Adıgüzel çiftinin güzel kızı Çağla Adıgüzel ile hayatını birleştirdi.

Oktay ve Binnur Ünal çiftinin yakışıklı oğlu İsmail Ünal, Ataman ve Selma Adıgüzel çiftinin güzel kızı Çağla Adıgüzel ile hayatını birleştirdi. Genç çift, rüya gibi bir akşamda düzenlenen renkli düğünle Mollafenari Köyü’nde bulunan Doğa Çiftlik Evinde dünya evine girdi. HERKES BU DÜĞÜNDEYDİ İsmail ve Çağla çiftinin düğününe yakınlarının yanı sıra iş, spor ve siyaset dünyasından da çok sayıda davetli katıldı. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Darıca Emniyet Müdürü Yardımcısı Mesut Uğur, Gebze nüfus müdürü Hasan Aydın, KASİAD Başkanı Meşaik Karakuş, Gebze Emniyet Müdürü Murat Şeker, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Müfettiş Emniyet Müdürü Üzeyir Taşdelen, KAISİAD önceki dönem yöneticilerinden Nasrettin Bavaş, siyasetçi Ufuk Ekinci, GTO Meclis üyeleri, Sağlık Bakanlığı Daire Başkanı Kenan Polat, Aksaray Nüfus Müdürü Muhlis Adıgüzel, Gebze Nüfus Müdürü, CHP Gebze İlçe Eski Başkanı Sedat Tatar, Gebzespor eski yöneticisi Sezai İri, Fırtına Trabzonspor Taraftarlar derneği Başkanı Gökhan Altıntaş ve çok sayıda davetli katıldı.     RÜYA GİBİ BİR AKŞAM Düzenlenen kır düğününde kız tarafının şahitliğini GTO Başkanı Nail Çiler, Erkek tarafının şahitliğini ise Avukat Cemal Tınarlıoğlu yaptı. Rüya gibi bir akşamda buluşan davetliler genç çiftin mutluluğuna yakından şahitlik etmiş oldular. Canlı müzik eşliğinde davetliler gönüllerince bir akşama imza atarken , spor ve siyaset dünyasından çok sayıda isim bu önemli akşamda bir arada buluştular. Birbirinden lezzetli menüler, canlı müzik gösterileri, oyun havaları ve havai fişek resitali geceye damga vururken davetliler uzun süre konuşulacak bir düğüne tanıklık etmenin sevincini yaşadılar. Deyim yerinde tüm Gebze bu güzel düğünde bir araya gelirken genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Keyifli akşam gecenin geç saatlerine kadar devam etmiş oldu.     DAVETLİLER KURTLARINI DÖKTÜ Yediden yetmişe herkesin bu özel akşamda saatlerce eğlendiği akşamda çok konuşulan düğün uzun süre konuşulmaya devam edecek. Gebze’nin köklü ve tanınmış ailelerinin bir araya geldiği akşamda eğlence saatlerce devam etti. Çalınan oyun havaları davetlilere coşkulu anları yaşatmış oldu. Canlı müzikle deyim yerindeyse kurtlarını döken davetliler, uzun süre pistte kalarak canlı şarkılara eşlik ederek dans ettiler. Bir ömür boyu mutluluğa evet diyen genç çift konuklarla yakından ilgilenirken onlarla bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmediler. Gazetemiz olarak İsmail ve Çağla çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.  
Oktay ve Binnur Ünal çiftinin yakışıklı oğlu İsmail Ünal, Ataman ve Selma Adıgüzel çiftinin güzel kızı Çağla Adıgüzel ile hayatını birleştirdi.

Oktay ve Binnur Ünal çiftinin yakışıklı oğlu İsmail Ünal, Ataman ve Selma Adıgüzel çiftinin güzel kızı Çağla Adıgüzel ile hayatını birleştirdi. Genç çift, rüya gibi bir akşamda düzenlenen renkli düğünle Mollafenari Köyü’nde bulunan Doğa Çiftlik Evinde dünya evine girdi.

HERKES BU DÜĞÜNDEYDİ

İsmail ve Çağla çiftinin düğününe yakınlarının yanı sıra iş, spor ve siyaset dünyasından da çok sayıda davetli katıldı. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Darıca Emniyet Müdürü Yardımcısı Mesut Uğur, Gebze nüfus müdürü Hasan Aydın, KASİAD Başkanı Meşaik Karakuş, Gebze Emniyet Müdürü Murat Şeker, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Müfettiş Emniyet Müdürü Üzeyir Taşdelen, KAISİAD önceki dönem yöneticilerinden Nasrettin Bavaş, siyasetçi Ufuk Ekinci, GTO Meclis üyeleri, Sağlık Bakanlığı Daire Başkanı Kenan Polat, Aksaray Nüfus Müdürü Muhlis Adıgüzel, Gebze Nüfus Müdürü, CHP Gebze İlçe Eski Başkanı Sedat Tatar, Gebzespor eski yöneticisi Sezai İri, Fırtına Trabzonspor Taraftarlar derneği Başkanı Gökhan Altıntaş ve çok sayıda davetli katıldı.

 

 

RÜYA GİBİ BİR AKŞAM

Düzenlenen kır düğününde kız tarafının şahitliğini GTO Başkanı Nail Çiler, Erkek tarafının şahitliğini ise Avukat Cemal Tınarlıoğlu yaptı. Rüya gibi bir akşamda buluşan davetliler genç çiftin mutluluğuna yakından şahitlik etmiş oldular. Canlı müzik eşliğinde davetliler gönüllerince bir akşama imza atarken , spor ve siyaset dünyasından çok sayıda isim bu önemli akşamda bir arada buluştular. Birbirinden lezzetli menüler, canlı müzik gösterileri, oyun havaları ve havai fişek resitali geceye damga vururken davetliler uzun süre konuşulacak bir düğüne tanıklık etmenin sevincini yaşadılar. Deyim yerinde tüm Gebze bu güzel düğünde bir araya gelirken genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Keyifli akşam gecenin geç saatlerine kadar devam etmiş oldu.

 

 

DAVETLİLER KURTLARINI DÖKTÜ

Yediden yetmişe herkesin bu özel akşamda saatlerce eğlendiği akşamda çok konuşulan düğün uzun süre konuşulmaya devam edecek. Gebze’nin köklü ve tanınmış ailelerinin bir araya geldiği akşamda eğlence saatlerce devam etti. Çalınan oyun havaları davetlilere coşkulu anları yaşatmış oldu. Canlı müzikle deyim yerindeyse kurtlarını döken davetliler, uzun süre pistte kalarak canlı şarkılara eşlik ederek dans ettiler. Bir ömür boyu mutluluğa evet diyen genç çift konuklarla yakından ilgilenirken onlarla bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmediler. Gazetemiz olarak İsmail ve Çağla çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.