ADVANCE AİLESİ BASINLA BULUŞTU!

Gebze 15.01.2017 - 19:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ADVANCE AİLESİ BASINLA BULUŞTU!

Gayrimenkul sektörünün öncü ismi Advance Gayrimenkul, dün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur Günü nedeniyle bölge basınını ağırladı. Ellade Cafe ve Restoran'da gerçekleşen programa Advance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Yeşilkaya, gayrimenkul uzmanları Bilal Özdemir, Hüseyin Sal, Emrah Karagöz, Uğur Gürgen katılırken çok sayıda basın mensubu da toplantıya ilgi gösterdi. YEŞİLKAYA: HEDEFİMİZ BÖLGEYE DEĞER KATMAK Anadolum A.Ş kuruluşu olan Advance Gayrimenkul hakkında bilgilendirmelerde bulunan Muhammet Yeşilkaya, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur Günü'nü kutlayarak sözlerine başladı. Advance Gayrimenkul'un birinci önceliğinin bölgeye değer katmak olduğunu belirten Advance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Yeşilkaya, "Hedefimiz ve önceliğimiz bölgemize değer katmak. Bunun içinde sektörde güvenilir ve ilkeli bir firma olarak faaliyetlerimizi sürdürmeye gayret ediyoruz" dedi. ŞUBELERİMİZİ AÇACAĞIZ Şubeleşme konusunda yoğun bir talep oluştuğunu belirten Yeşilkaya, ilerleyen günlerde Gebze, Darıca, Dilovası ve İstanbul'un bazı ilçelerinde şubeleşmeye gideceklerini söyledi. Advance Gayrimenkul'un kuruluşu hakkında da basını bilgilendiren Yeşilkaya, toplantıya katılan tüm basın mensuplarına teşekkür etti. Programın sonunda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur Günü nedeniyle basın mensuplarına hediye takdim edildi.

Gayrimenkul sektörünün öncü ismi Advance Gayrimenkul, dün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur Günü nedeniyle bölge basınını ağırladı.

Ellade Cafe ve Restoran'da gerçekleşen programa Advance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Yeşilkaya, gayrimenkul uzmanları Bilal Özdemir, Hüseyin Sal, Emrah Karagöz, Uğur Gürgen katılırken çok sayıda basın mensubu da toplantıya ilgi gösterdi.

YEŞİLKAYA: HEDEFİMİZ BÖLGEYE DEĞER KATMAK

Anadolum A.Ş kuruluşu olan Advance Gayrimenkul hakkında bilgilendirmelerde bulunan Muhammet Yeşilkaya, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur Günü'nü kutlayarak sözlerine başladı. Advance Gayrimenkul'un birinci önceliğinin bölgeye değer katmak olduğunu belirten Advance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Yeşilkaya, "Hedefimiz ve önceliğimiz bölgemize değer katmak. Bunun içinde sektörde güvenilir ve ilkeli bir firma olarak faaliyetlerimizi sürdürmeye gayret ediyoruz" dedi.

ŞUBELERİMİZİ AÇACAĞIZ

Şubeleşme konusunda yoğun bir talep oluştuğunu belirten Yeşilkaya, ilerleyen günlerde Gebze, Darıca, Dilovası ve İstanbul'un bazı ilçelerinde şubeleşmeye gideceklerini söyledi. Advance Gayrimenkul'un kuruluşu hakkında da basını bilgilendiren Yeşilkaya, toplantıya katılan tüm basın mensuplarına teşekkür etti. Programın sonunda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur Günü nedeniyle basın mensuplarına hediye takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.