AFRİN SINIRINA DARICA ÇIKARMASI

Darıca 05.04.2018 - 15:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AFRİN SINIRINA DARICA ÇIKARMASI

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Hassa Belediyesi işbirliği ile Afrin sınırına yaptırdığı Süleyman Şah Namazgahı'nın açılış töreni yarın sabah bölge basınından oluşna bir kafile ile Hatay'a hareket edecek.

Darıca Belediyesi ve Hassa Belediyesi işbirliği ile Hatay'ın Afrin sınırına en yakın ilçesi olan Hassa'ya bağlı Ardıçlı Mahallesi'nde Süleyman Şah Namazgahı yaptırıldı. Yarın gerçekleştirilecek olan Namazgah açılış programına Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve protokol mensupları katılım sağlayacak. Açılış programına bölgemizden katılım sağlanması için Belediye Başkanı Karabacak tarafından saat 07.30'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Hatay'a uçak kaldırılacak.   ŞÜKÜR NAMAZI KILINACAK Sabiha Gökçen'den Hatay'a hareket eden kafile, saat 09.00'da Hatay Havalimanı'na iniş yapacak. 09.30'da Kırıkhan Edem Pastanesi'nde kahvaltı yaptıktan sonra saat 11.30'da Hassa Ardıçlı Mahallesi'nde yaptırılan Namazgah'ın açılışı gerçekleştirilecek. Açılış töreninin ardından 12.44'te Cuma namazına müteakip Şükür Namazı kılınacak. Saat 14.00'te yemek ikramının ardından 15.30'da sınırdaki askeri birlik ziyaret edilecek. 17.30'da Kırıkhan Beyazıt-i Bestami Hazretlerine ziyarette bulunulacak. Hatay'daki programlarını tamamlayan kafile bölgemize geri dönmek üzere 19.30'da Hatay Havalimanı'na geçerek 20.30'da hareket edecek. 
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Hassa Belediyesi işbirliği ile Afrin sınırına yaptırdığı Süleyman Şah Namazgahı'nın açılış töreni yarın sabah bölge basınından oluşna bir kafile ile Hatay'a hareket edecek.

Darıca Belediyesi ve Hassa Belediyesi işbirliği ile Hatay'ın Afrin sınırına en yakın ilçesi olan Hassa'ya bağlı Ardıçlı Mahallesi'nde Süleyman Şah Namazgahı yaptırıldı. Yarın gerçekleştirilecek olan Namazgah açılış programına Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve protokol mensupları katılım sağlayacak. Açılış programına bölgemizden katılım sağlanması için Belediye Başkanı Karabacak tarafından saat 07.30'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Hatay'a uçak kaldırılacak.

 

ŞÜKÜR NAMAZI KILINACAK

Sabiha Gökçen'den Hatay'a hareket eden kafile, saat 09.00'da Hatay Havalimanı'na iniş yapacak. 09.30'da Kırıkhan Edem Pastanesi'nde kahvaltı yaptıktan sonra saat 11.30'da Hassa Ardıçlı Mahallesi'nde yaptırılan Namazgah'ın açılışı gerçekleştirilecek. Açılış töreninin ardından 12.44'te Cuma namazına müteakip Şükür Namazı kılınacak. Saat 14.00'te yemek ikramının ardından 15.30'da sınırdaki askeri birlik ziyaret edilecek. 17.30'da Kırıkhan Beyazıt-i Bestami Hazretlerine ziyarette bulunulacak. Hatay'daki programlarını tamamlayan kafile bölgemize geri dönmek üzere 19.30'da Hatay Havalimanı'na geçerek 20.30'da hareket edecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.