Ağabey şefkati

Spor 22.01.2015 - 09:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Ağabey şefkati

Darıca Gençlerbirliği’nin başarılı Teknik Direktörü Özgür Vurur’un futbolcularıyla olan samimi diyalogu övgü toplamaya devam ediyor.

 Antrenmanlar zaman zaman sesini bir hayli yükselterek futbolcularına sert uyarılarda bulunan Vurur, disiplinli yapısının yanı sıra her futbolcusuna olan adaletli yaklaşımıyla gönülleri fethediyor. Sarı yeşillilerde dün yapılan antrenman sonunda her futbolcusunun yanına ayrı ayrı giderek sohbet eden Vurur, futbolcularının yanaklarını okşayarak adeta bir ağabey şefkati gösterdi. Özgür Vurur gibi değerli bir teknik direktörü sahip olduklarını kaydeden Darıca G.B futbolcuları, Vurur ve ekibini mahcup etmeyeceklerini, B.Nilüferspor deplasmanından 3 puanla döneceklerinin sözünü verdiler.   HABER: ÇAĞLAR AKAR
Darıca Gençlerbirliği’nin başarılı Teknik Direktörü Özgür Vurur’un futbolcularıyla olan samimi diyalogu övgü toplamaya devam ediyor.

 Antrenmanlar zaman zaman sesini bir hayli yükselterek futbolcularına sert uyarılarda bulunan Vurur, disiplinli yapısının yanı sıra her futbolcusuna olan adaletli yaklaşımıyla gönülleri fethediyor. Sarı yeşillilerde dün yapılan antrenman sonunda her futbolcusunun yanına ayrı ayrı giderek sohbet eden Vurur, futbolcularının yanaklarını okşayarak adeta bir ağabey şefkati gösterdi. Özgür Vurur gibi değerli bir teknik direktörü sahip olduklarını kaydeden Darıca G.B futbolcuları, Vurur ve ekibini mahcup etmeyeceklerini, B.Nilüferspor deplasmanından 3 puanla döneceklerinin sözünü verdiler.

 

HABER: ÇAĞLAR AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.