19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ahlar vahlar içinde kaçtı!

Spor 26.09.2016 - 11:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ahlar vahlar içinde kaçtı!

Ahlar vahlar içinde kaçtı!

Darıca G.B, ligin 5.haftasında deplasmanda Düzyurtspor'la golsüz berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı. Rakibine oranla daha iyi bir görüntü çizen sarı yeşillilerde yakalanan net fırsatlar cömertçe harcanırken, bu pozisyonlardan en neti maçın 10.dakikasında yaşandı. Sol kanattan gelişen atakta boş pozisyonda ayak içiyle vuruşunu yapan Murat Can Bölükbaşı kaleyi bulamazken, top kalecinin bakışları içinde direği sıyırarak dışarı gitti. MURAT CAN'IN BU VURUŞU İŞTE DİREĞİ BÖYLE SIYIRDI
Ahlar vahlar içinde kaçtı!

Darıca G.B, ligin 5.haftasında deplasmanda Düzyurtspor'la golsüz berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı. Rakibine oranla daha iyi bir görüntü çizen sarı yeşillilerde yakalanan net fırsatlar cömertçe harcanırken, bu pozisyonlardan en neti maçın 10.dakikasında yaşandı. Sol kanattan gelişen atakta boş pozisyonda ayak içiyle vuruşunu yapan Murat Can Bölükbaşı kaleyi bulamazken, top kalecinin bakışları içinde direği sıyırarak dışarı gitti.

MURAT CAN'IN BU VURUŞU İŞTE DİREĞİ BÖYLE SIYIRDI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.