Ahmet Davutoğlu Gebze için ne dedi?

Siyaset 04.07.2020 - 11:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ahmet Davutoğlu Gebze için ne dedi?

Gelecek Partisi İstanbul Esenyurt 1’inci olağan kongresi renkli görüntülere sahne oldu. Oldukça ilgi gören kongreye katılanlar arasında genel başkan Ahmet Davutoğlu da vardı. Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu’yla bir araya gelen Başkan Davutoğlu, Gebze’ye selam gönderdi. Kısa zamanda Gebze’ye geleceğini kaydeden eski başbakan Ahmet Davutoğlu “Tüm Gebzeli vatandaşlarımıza selamlarımı ve saygılarımı iletiyorum” dedi. OSMANOĞLU : “İLÇE BİNAMIZDA KONUK EDECEĞİZ” Genel başkan Ahmet Davutoğlu’nun kısa zamanda Gebze’de olacağını kaydeden İlçe Başkanı Ahmet Davutoğlu “Genel başkanımızı mutlaka ilçe binamızda konuk edeceğiz” dedi. Osmanoğlu ayrıca parti sözcüsü Selim Temurci ve Teşkilat Başkanı Nedim Yamalı ile ayaküstü sohbet etti.

Gelecek Partisi İstanbul Esenyurt 1’inci olağan kongresi renkli görüntülere sahne oldu. Oldukça ilgi gören kongreye katılanlar arasında genel başkan Ahmet Davutoğlu da vardı. Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu’yla bir araya gelen Başkan Davutoğlu, Gebze’ye selam gönderdi. Kısa zamanda Gebze’ye geleceğini kaydeden eski başbakan Ahmet Davutoğlu “Tüm Gebzeli vatandaşlarımıza selamlarımı ve saygılarımı iletiyorum” dedi.

OSMANOĞLU : “İLÇE BİNAMIZDA KONUK EDECEĞİZ”

Genel başkan Ahmet Davutoğlu’nun kısa zamanda Gebze’de olacağını kaydeden İlçe Başkanı Ahmet Davutoğlu “Genel başkanımızı mutlaka ilçe binamızda konuk edeceğiz” dedi. Osmanoğlu ayrıca parti sözcüsü Selim Temurci ve Teşkilat Başkanı Nedim Yamalı ile ayaküstü sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.