AK ÇAYIROVA MEKKE'NİN FETHİ'Nİ KUTLADI

Çayırova 01.01.2017 - 12:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK ÇAYIROVA MEKKE'NİN FETHİ'Nİ KUTLADI

AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı “Mekke’nin Fethi” için program düzenledi.

AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı, önceki gün gerçekleştirdiği coşkulu programla Mekke’nin Fethi’ni kutladı. AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı önceki gün Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda 15 Temmuz ruhunu hatırlatan tiyatro gösterisi ve Mekke’nin Fethi için program düzenlendi. Programa AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, AK Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi Ayşin Balcılar, yanı sıra teşkilat üyeleri ve Çayırova halkı yoğun katılım gösterdi. “BİZ BİR ÖLÜR BİN DİRİLİRİZ” İlahi ve semazen gösterisinin yanı sıra, Dolunay Akşam tiyatro ekibi tarafından düzenlenen “Mekke’nin Fethi” isimli tiyatro gösterisi ve gecede  "Biz Bir ölür Bin diriliriz" konulu 15 Temmuz ruhunu yaşatan  tiyatro gösterisi düzenlendi. Çayırovalıların akın ettiği Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda yer kalmayınca dışarıya sinevizyon sistemi kuruldu. YENİ NESİL MEKKİ’NİN ÖNEMİNİ BİLMELİ AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç program da kısa bir selamlama konuşması yaparak, “Yeni neslin Mekke’nin Fethi’nin önemini bilen bir nesil olacaktır. Allah’ın izni ile bu minval üzerine yolumuza devam ediyoruz. Türkiye son okçular tepesidir. Bu birlik ve beraberliği asla bozamayacaklar. Cumhurbaşkanımızı onlara yedirmeyeceğiz. Ne yaparlarsa yapsınlar bizi asla bölemeyecekler.” Dedi. Kılıç ayrıca geceye ilgi gösteren vatandaşlara da teşekkür etti. Program sonunda ise AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’na bayrak hediye edildi. 
AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı “Mekke’nin Fethi” için program düzenledi.

AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı, önceki gün gerçekleştirdiği coşkulu programla Mekke’nin Fethi’ni kutladı.

AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı önceki gün Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda 15 Temmuz ruhunu hatırlatan tiyatro gösterisi ve Mekke’nin Fethi için program düzenlendi. Programa AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, AK Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi Ayşin Balcılar, yanı sıra teşkilat üyeleri ve Çayırova halkı yoğun katılım gösterdi.

“BİZ BİR ÖLÜR BİN DİRİLİRİZ”

İlahi ve semazen gösterisinin yanı sıra, Dolunay Akşam tiyatro ekibi tarafından düzenlenen “Mekke’nin Fethi” isimli tiyatro gösterisi ve gecede  "Biz Bir ölür Bin diriliriz" konulu 15 Temmuz ruhunu yaşatan  tiyatro gösterisi düzenlendi. Çayırovalıların akın ettiği Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda yer kalmayınca dışarıya sinevizyon sistemi kuruldu.

YENİ NESİL MEKKİ’NİN ÖNEMİNİ BİLMELİ

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç program da kısa bir selamlama konuşması yaparak, “Yeni neslin Mekke’nin Fethi’nin önemini bilen bir nesil olacaktır. Allah’ın izni ile bu minval üzerine yolumuza devam ediyoruz. Türkiye son okçular tepesidir. Bu birlik ve beraberliği asla bozamayacaklar. Cumhurbaşkanımızı onlara yedirmeyeceğiz. Ne yaparlarsa yapsınlar bizi asla bölemeyecekler.” Dedi. Kılıç ayrıca geceye ilgi gösteren vatandaşlara da teşekkür etti. Program sonunda ise AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’na bayrak hediye edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.