AK ÇAYIROVA MEKKE'NİN FETHİ'Nİ KUTLAYACAK!

Çayırova 28.12.2016 - 15:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK ÇAYIROVA MEKKE'NİN FETHİ'Nİ KUTLAYACAK!

AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı, Mekke’nin Fethi’ni kutlayacak. 31 Aralık Cumartesi akşamı Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda düzenlenecek programda 15 Temmuz ruhunu yaşatması için tiyatro gösterisi de düzenlenecek.

  AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı “Mekke’nin Fethi” için program düzenliyor. Mekke’nin Fethi Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda düzenlenecek olan program saat 20.00’da başlayacak. Mekke'nin Fethi'nin kutlanacağı gecede bir de "Biz Bir ölü Bin diriliriz" konulu 15 Temmuz ruhunu yaşatması için tiyatro gösterisi düzenlenecek. KILIÇ ÇAYIROVALILARI DAVET ETTİ AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç Konu ile ilgili açıklama yaparak, “Yeni neslin Mekke’nin Fethi’nin önemini bilen bir nesil olacaktır. Peygamberler silsilesinin son halkası Hz. Muhammed Mustafa (s.a.s.) efendimizin tevhit mücadelesi ve Mekke’nin Fethi de, bu mücadelenin taçlanan bir örneğidir” ifadesini kullandı. Bu anlam da Belediye Kültür Salonumuzda gerçekleşecek olan “Mekke’nin Fethi” ve 15 Temmuz Ruhunu yaşatacağımız tiyatro gösterisi düzenlediğimiz programımıza tüm halkımızı bekliyoruz.  
AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı, Mekke’nin Fethi’ni kutlayacak. 31 Aralık Cumartesi akşamı Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda düzenlenecek programda 15 Temmuz ruhunu yaşatması için tiyatro gösterisi de düzenlenecek.

 

AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı “Mekke’nin Fethi” için program düzenliyor. Mekke’nin Fethi Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda düzenlenecek olan program saat 20.00’da başlayacak. Mekke'nin Fethi'nin kutlanacağı gecede bir de "Biz Bir ölü Bin diriliriz" konulu 15 Temmuz ruhunu yaşatması için tiyatro gösterisi düzenlenecek.

KILIÇ ÇAYIROVALILARI DAVET ETTİ

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç Konu ile ilgili açıklama yaparak, “Yeni neslin Mekke’nin Fethi’nin önemini bilen bir nesil olacaktır. Peygamberler silsilesinin son halkası Hz. Muhammed Mustafa (s.a.s.) efendimizin tevhit mücadelesi ve Mekke’nin Fethi de, bu mücadelenin taçlanan bir örneğidir” ifadesini kullandı. Bu anlam da Belediye Kültür Salonumuzda gerçekleşecek olan “Mekke’nin Fethi” ve 15 Temmuz Ruhunu yaşatacağımız tiyatro gösterisi düzenlediğimiz programımıza tüm halkımızı bekliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.