Ak Çayırova TAM GAZ!

Çayırova 13.04.2018 - 17:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ak Çayırova TAM GAZ!

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, 2019 seçimlerine tam gaz hazırlandıklarını söyledi.

2019 seçimlerine bir yıldan az süre kala siyasi partiler seçim çalışmalarına başladı. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı ali Osman Gür, 2019 seçim sürecinde yaptıkları ve yapacakları çalışmalar ile ilgili gazetemiz muhabiri Kübra Akabalı’ya özel açıklamalarda bulundu. 2019 seçim sürecinde mahalle başkanlıklarına önem verdiğini belirten Başkan Gür, “Seçim çalışmaları kapsamında ilçe teşkilatı olarak mahalle koordinasyon ve istişare toplantıları yaparak fikir alışverişinde bulunuyoruz. Geçmiş dönemlerdeki yönetimlerimiz, mahalle başkanlarımız, gençlik ve kadın kolları başkanlarımızla bir araya gelerek bu zamana kadar partimizdeki çalışmalarından dolayı plaket verdik. KOMİSYON TOPLANTILARI YAPIYORUZ Çayırova’daki sorunları, talepleri ve çözümlerini ele alarak geniş katılımlı komisyon toplantılarımızı yapıp, SEDAŞ-Telekom- sağlık-ulaşım- eğitim konularını, birim başkanları toplantılarımızda mahalle çalışmalarımızı değerlendiriyoruz. Muhtarlarımız ile bir araya gelip istişarelerde bulunuyoruz. Her hafta en az 1 derneğimize ziyaret gerçekleştiriyoruz. Gençlerimizle sabah namazlarında buluşuyoruz. Hasta-taziye- cenaze-düğün- umre ziyaretlerimizi aksatmadan devam ediyoruz. Pazartesi ve Perşembe akşamları mahalle başkanlıklarımız programlarını yapıyor.” dedi. KANAAT ÖNDERLERİYLE BULUŞACAĞIZ Seçim sürecinde sıkı bir çalışma yaparak oy hedeflerini yükselttiklerini belirten Başkan Gür, yapacakları çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Kanaat önderleri ile bir araya geleceklerini söyleyen AK Partili Gür, “100 hane üzerindeki sitelere temsilci atayıp, programlar yapacağız. Site başkanlarımız ile ve site sakinlerimiz ile sık sık bir araya geleceğiz. Çoğunluğa hitap eden kanaat önderlerine ziyaretlere başlıyoruz. Sık sık bir araya geleceğiz. AK Nesil diyerek lise temsilcilerimizi önemli görüyoruz. Onlarla sürekli istişare edeceğiz.” diye belirtti. SEÇİM GÜNÜ EKİBİ OLUŞTURDUK Seçim günü ekibini oluşturduklarının altını çizen AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, “848 kişilik bir ekip oluşturduk. Ekibimize ‘Seçim Günü Ekibi’ diyoruz. Yakın zamanda ekibimizle buluşmamızı gerçekleştireceğiz. Öğlen namazı programımız başlayacak. İlçe, kadın, gençlik ve mahalle kademelerimizde üye çalışmalarına hız verdik. Yeni üyelerimize Çayırova Kültür Salonu’nda rozet takacağız. İlçe danışma meclislerimize istinaden mahalle danışma meclisleri yapacağız. Çayırova’da 2019 seçim süreci yoğun geçecek.” diye ifade etti.
AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, 2019 seçimlerine tam gaz hazırlandıklarını söyledi.

2019 seçimlerine bir yıldan az süre kala siyasi partiler seçim çalışmalarına başladı. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı ali Osman Gür, 2019 seçim sürecinde yaptıkları ve yapacakları çalışmalar ile ilgili gazetemiz muhabiri Kübra Akabalı’ya özel açıklamalarda bulundu. 2019 seçim sürecinde mahalle başkanlıklarına önem verdiğini belirten Başkan Gür, “Seçim çalışmaları kapsamında ilçe teşkilatı olarak mahalle koordinasyon ve istişare toplantıları yaparak fikir alışverişinde bulunuyoruz. Geçmiş dönemlerdeki yönetimlerimiz, mahalle başkanlarımız, gençlik ve kadın kolları başkanlarımızla bir
araya gelerek bu zamana kadar partimizdeki çalışmalarından dolayı plaket verdik.

KOMİSYON TOPLANTILARI YAPIYORUZ
Çayırova’daki sorunları, talepleri ve çözümlerini ele alarak geniş katılımlı komisyon toplantılarımızı
yapıp, SEDAŞ-Telekom- sağlık-ulaşım- eğitim konularını, birim başkanları toplantılarımızda mahalle
çalışmalarımızı değerlendiriyoruz. Muhtarlarımız ile bir araya gelip istişarelerde bulunuyoruz. Her
hafta en az 1 derneğimize ziyaret gerçekleştiriyoruz. Gençlerimizle sabah namazlarında buluşuyoruz.
Hasta-taziye- cenaze-düğün- umre ziyaretlerimizi aksatmadan devam ediyoruz. Pazartesi ve Perşembe
akşamları mahalle başkanlıklarımız programlarını yapıyor.” dedi.

KANAAT ÖNDERLERİYLE BULUŞACAĞIZ
Seçim sürecinde sıkı bir çalışma yaparak oy hedeflerini yükselttiklerini belirten Başkan Gür, yapacakları çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Kanaat önderleri ile bir araya geleceklerini söyleyen AK Partili Gür, “100 hane üzerindeki sitelere temsilci atayıp, programlar yapacağız. Site başkanlarımız ile ve site sakinlerimiz ile sık sık bir araya geleceğiz. Çoğunluğa hitap eden kanaat önderlerine ziyaretlere başlıyoruz. Sık sık bir araya geleceğiz. AK Nesil diyerek lise temsilcilerimizi önemli görüyoruz. Onlarla sürekli istişare edeceğiz.” diye belirtti.

SEÇİM GÜNÜ EKİBİ OLUŞTURDUK
Seçim günü ekibini oluşturduklarının altını çizen AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, “848 kişilik bir ekip oluşturduk. Ekibimize ‘Seçim Günü Ekibi’ diyoruz. Yakın zamanda ekibimizle buluşmamızı gerçekleştireceğiz. Öğlen namazı programımız başlayacak. İlçe, kadın, gençlik ve mahalle kademelerimizde üye çalışmalarına hız verdik. Yeni üyelerimize Çayırova Kültür Salonu’nda rozet takacağız. İlçe danışma meclislerimize istinaden mahalle danışma meclisleri yapacağız. Çayırova’da 2019 seçim süreci yoğun geçecek.” diye ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.