Ak Çayırova Tek Vücut

Çayırova 02.04.2018 - 22:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ak Çayırova Tek Vücut

Çayırova Ak Parti İlteşkilatı Daraltılmış Danışma Meclis Toplantısını yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

Düzenlenen toplantıya Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Keskin, Çayırova Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Seyhan Sönmez, Çayırova Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, Çayırova Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları ve tüm organ yöneticileri katıldı. Toplantı öncesi Danışma Meclisinin Divan Üyeleri Belirlendi. Burak Fidan, Şahin Çat, Hatice Yalçua ve Ermiş Göksu toplantının divan kurulu üyeleri olarak belirlenmesinin ardından ilk konuşmayı gerçekleştirmek üzere kürsüye İlçe Başkanı Ali Osman Gür geldi. Gür konuşmasında, "Mahalle istişare toplantılarımıza başladık.Mahalle mahalle yapıyoruz istişare toplantılarımızı daha verimli olduğu düşüncesindeyim. Bu zamana kadar görev yapmış mahalle başkanlarımızı, meclis üyelerimizi, ilçe yöneticilerimizi tek tek toplatıya alıyoruz.Herbiri ile teker teker fikir alışverişinde bulunuyoruz. Daha önce yaptığımız genişletilmiş mahalle istişare toplantılarımızda çok verim alamıyorduk açıkcası. Sadece hasret gideriyorduk, yemek yiyor, dağılıyorduk. Toplantıya gelen ağabeylerimizde bunu alenen söylüyorlar. İnşallah mahalle istişare toplantılarımız tamamlandığında yaptığımız koordinasyon toplantılarıyla harmanlayıp bir sonuca varacağız. Geçmiş dönem görev yapan mahalle başkanlarımızla bir araya geldik. Yaklaşık 45 mahalle başkanımız vardı. Plaket takdim ettik kendilerine.Çok da memnun oldular.  KİMSE ARAYIP SORMAMIŞ  Kendilerini tek tek dinledik. Maalesef bu zamana kadar kendilerini hiç kimse aramamış, sormamış. Biz ahde vefa adı altında hepsini bir araya getirdik. Sağolsunlar onlarda bize çok destek veriyorlar. İnşallah bir arada olmaya devam edeceğiz. Onlar bizim için önemli. Akabinde muhtarlarımızla bir araya geldik. Onlarla ilk toplantımızı yaptık. Bu toplantıları yapmaya devam edeceğiz. Sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldik. Güzel bir toplantı oldu. Yaklaşık40 küsür derneğimizi bir araya getirdik ve bizden sonrada onlar bir araya gelmeye devam ettiler. Kendimizi övmeliyiz. Buna vesile olduk. Halkla İlişkiler Başkanımızı kutlarım. 40 kişilik bir komisyonumuz var. Çalışmaları devam ediyor. Çayırova için neler yapılabilir hep konuşuyoruz. Her toplantıda neler yaptığımızı hep söylüyorum. Bugün bu konulara girmek istenmiyorum ama bugüne kadar yapılmayıpta yapılması gereken ne varsa hepsini yapmaya çalışıyoruz. SEDAŞ, TELEKOM, İSU, Emniyet konularında büyük aşam kaydettik."dedi. PARMAKLA GÖSTERİLİYORUZ İlçe Başkanı Gür'ün ardından kürsüye konuşmasını gerçekleştirmek üzere Belediye Başkanı Şevki Demirci geldi. Partililere belediyede görev yaptığı süre zarfında hayata geçirilen projeler, devam eden projeler ve yapılması planlanan projelere ilişkin bir sunum yapan Başkan Demirci, sadece Çayırova'da değil tüm bölge ve Kocaeli genelinde parmakla gösterilen bir belediyecilik ve Çayırova konumuna gelndiğinin altını çizdi. Adnan Ayvaz
Çayırova Ak Parti İlteşkilatı Daraltılmış Danışma Meclis Toplantısını yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.


Düzenlenen toplantıya Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Keskin, Çayırova Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Seyhan Sönmez, Çayırova Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, Çayırova Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları ve tüm organ yöneticileri katıldı.

Toplantı öncesi Danışma Meclisinin Divan Üyeleri Belirlendi. Burak Fidan, Şahin Çat, Hatice Yalçua ve Ermiş Göksu toplantının divan kurulu üyeleri olarak belirlenmesinin ardından ilk konuşmayı gerçekleştirmek üzere kürsüye İlçe Başkanı Ali Osman Gür geldi. Gür konuşmasında, "Mahalle istişare toplantılarımıza başladık.Mahalle mahalle yapıyoruz istişare toplantılarımızı daha verimli olduğu düşüncesindeyim. Bu zamana kadar görev yapmış mahalle başkanlarımızı, meclis üyelerimizi, ilçe yöneticilerimizi tek tek toplatıya alıyoruz.Herbiri ile teker teker fikir alışverişinde bulunuyoruz. Daha önce yaptığımız genişletilmiş mahalle istişare toplantılarımızda çok verim alamıyorduk açıkcası. Sadece hasret gideriyorduk, yemek yiyor, dağılıyorduk. Toplantıya gelen ağabeylerimizde bunu alenen söylüyorlar. İnşallah mahalle istişare toplantılarımız tamamlandığında yaptığımız koordinasyon toplantılarıyla harmanlayıp bir sonuca varacağız. Geçmiş dönem görev yapan mahalle başkanlarımızla bir araya geldik. Yaklaşık 45 mahalle başkanımız vardı. Plaket takdim ettik kendilerine.Çok da memnun oldular. 

KİMSE ARAYIP SORMAMIŞ 

Kendilerini tek tek dinledik. Maalesef bu zamana kadar kendilerini hiç kimse aramamış, sormamış. Biz ahde vefa adı altında hepsini bir araya getirdik. Sağolsunlar onlarda bize çok destek veriyorlar. İnşallah bir arada olmaya devam edeceğiz. Onlar bizim için önemli. Akabinde muhtarlarımızla bir araya geldik. Onlarla ilk toplantımızı yaptık. Bu toplantıları yapmaya devam edeceğiz. Sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldik. Güzel bir toplantı oldu. Yaklaşık40 küsür derneğimizi bir araya getirdik ve bizden sonrada onlar bir araya gelmeye devam ettiler. Kendimizi övmeliyiz. Buna vesile olduk. Halkla İlişkiler Başkanımızı kutlarım. 40 kişilik bir komisyonumuz var. Çalışmaları devam ediyor. Çayırova için neler yapılabilir hep konuşuyoruz. Her toplantıda neler yaptığımızı hep söylüyorum. Bugün bu konulara girmek istenmiyorum ama bugüne kadar yapılmayıpta yapılması gereken ne varsa hepsini yapmaya çalışıyoruz. SEDAŞ, TELEKOM, İSU, Emniyet konularında büyük aşam kaydettik."dedi.

PARMAKLA GÖSTERİLİYORUZ

İlçe Başkanı Gür'ün ardından kürsüye konuşmasını gerçekleştirmek üzere Belediye Başkanı Şevki Demirci geldi. Partililere belediyede görev yaptığı süre zarfında hayata geçirilen projeler, devam eden projeler ve yapılması planlanan projelere ilişkin bir sunum yapan Başkan Demirci, sadece Çayırova'da değil tüm bölge ve Kocaeli genelinde parmakla gösterilen bir belediyecilik ve Çayırova konumuna gelndiğinin altını çizdi.

Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.